Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZAKOPANE nocleg na 2 doby

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje noclegu na dwie doby w zakopanym i nikt nie chce mi wynajac pokoju bo za krótko... to mozliwe ze na miejscu cos tam dostane?chodzi o 27 do 29 grudnia.Dzwonie juz 20 miejssce i kicha.Co myslicie?gdzie szukac?

Gość gość
możesz pojechac i od rana szukac na miejscu, ale nie wiem czy ci sie uda cos znaleźć...

Gość gość
willa apolanka-bogdanskiego

Pokój z pewnością znajdziesz jak zajedziesz ale najczęściej ci co stoją przy drodze mają kiepskie warunki i wysokie ceny. A może być nocleg np w okolicy Zakopanego N.P na Zębie pod Gubałówką ?? Jeśli tak to polecam Noclegi u Barbary Janik Willa Luna Lub Willa Piękne widoki.

Gość gość
dziekuje za pomoc,jestescie kochani jesli chodzi o noclegi to wchodzi tylko w gre zakopane bo jedziemy na króciutko i nie chce potem jeszcze jezdzic busem, bo i tak 10 godzin sama jazda nas czeka pociagiem . Nie znalazłam jeszcze nic,nadal szukam a w ostatecznosc***ozostaje mi jechac wciemno i szukac u naciagaczy dworcowych ;-D

Ja zawsze korzystam ze strony www.myapartments.pl mają duży wybór i fajne ceny.

Gość Wiolanna
Hej :). Na stronie http://www.noclegowo.pl/noclegi/zakopane/ na pewno coś znajdziesz. Wystarczy przy wyszukiwaniu ustawić odpowiednie parametry, a potem przedzwonić do tych właścicieli czy mają jeszcze wolne miejsca i myślę, że z pewnością ktoś się znajdzie :). Powodzenia, trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość adam

Chyba najcześciej to udaje mi się znaleźć dobry nocleg na stronie meteor-turystyka.pl. Jest z czego wybierać tutaj i też trzeba przyznac że każda oferta ma dobrą prezentację – dużo fotek, porządny opis, info o cenach, namiary itp. także nie trzeba się domyślać jaki standard oferuja itp.