Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena1234

dziewica

Polecane posty

Gość milena1234

Uczę się,pracuję jako modelka,w opinii innych ludzi jestem naprawdę ładna,mam długie nogi,biust,ładną buzię itp,ale wciąż jestem dziewicą:\Nigdy nie miałam czasu na imprezy,związki,musiałąm się uczyć i pracować,nikt by nie uwierzył,że dotąd nie wiem jak smakuje sex...W dodatku,jesteś ładna,masz kasę,wykształcenie,dlaczego nioe masz faceta?i tak w kółko...Po prostu strasznie się wstydzę i boję bólu.Poznałam fajnego,czułego chłopaka,ale nie wiem,czy dla 30 letniego mężczyzny brak doświadczenia,to nie wada...Proszę panów o pomoc.

Gość RUDY okokolko
nie,to zaleta,w dodatku ładna laska i dziewica to rzadkość,powinien być dumny

Gość gość
podaj kontakt najlepiej gg

Gość gość
spokojnie, na pewno doceni to, że będzie Twoim pierwszym facetem. Przynajmniej ja bym się cieszył :)

Gość andrewiji
wole dziewice,są ciasne i czyste

Gość gość
jesli to prawda to zaleta,tez bym chcial taka poznac

Gość gość
brzydzę się błoniastych :O

Gość milena1234
Dziękuję:)Ale tak bardzo się boję,kompletnie nie wiem co robić,nigdy nawet nie widziałam penisa na żywo.Mam duży biust,może będzie patrzeć na piersi a tam na dole się nie zorientuje,że mam błonę dziewiczą?czy facet w ogóle to wyczuwa?

Gość milena1234
?dlaczego?brzydzisz się?teraz to w ogóle nie wiem co robić:(gdybym była brzydka to miałabym wytłumaczenie,ale tak?ładna,modelka i dziewica?żałosna jestem i tyle...

Gość gość
nie przejmuj się, nie bać spięta i wszystko się jakoś potoczy, a facet wyczuje, poza tym może być lekkie krwawienie jak przerwie błonę

Gość gość
milena1234 jeśli chcesz zdobyć doświadczenie i stracić dziewictwo zostaw kontakt :)

Gość milena1234
bardziej boję się tego,że nie wiem jak go dotykać.Można o tym czytać,oglądać ale w realu...

Gość bolopolopolo
Zosaw tel zabawimy się wreszcie ciasna szparka:*powinien cię mocno trzymać i najlepiej na boku to nawet nie zauwazysz kiedy to zrobisz i po bolu

Gość milena1234
nie da się z wami poważnie rozmawiać.pa:)ale dzieki za zainteresowanie:)

Gość gość
nie myśl o tym przed faktem, kiedyś tam powiedz mu o tym i on powinien wiedzieć co robić, chociaż to idzie jakoś samo, wiem, ja modelką wprawdzie nie jestem, ale byłam w podobnej sytuacji, tyle że się tym nie zadręczałam, wyluzuj :) facet skądś tam może wiedzieć że nigdy z nikim nie chodziłaś, a skoro nie puszczałaś się poza związkiem dla samej chcicy, to bardzo dobrze chyba nie?

Gość milena1234
masz rację,muszę wyluzować:)

Gość gość
Chciałbym taką, ale na jeden raz. Żeby zobaczyć jak to jest przebijać się przez błonę. Na stałe wolę normalną dziewczynę. Nie rozumiałbym się dobrze z dziwaczką. To tak jak z murzynką. Egzotyka dobra na raz, kilka razy, ale na dłużej nie.

Gość gość
Widzę że większość odpowiedzi udzielają Ci gimbusy, więc wtrącę swoje 3 grosze. Tak więc... przede wszystkim powinnaś poinformować o tym swojego partnera, lepiej będzie jak będzie miał świadomość tego że jesteś dziewicą... będzie delikatniejszy i skupi się bardziej na Tobie. Seksu nie musisz się obawiać, to nic strasznego... to że nie masz doświadczenia nie jest problemem, bo liczą się chęci, instynkt sam podpowie Ci co powinnaś robić. No i najważniejsze... nie bój się, nie stresuj niczym, bo stres może popsuć wszystko co najlepsze. Pierwszy raz może nie być zbyt miły, ale z każdym następnym razem będzie tylko lepiej... możecie zacząć od samych pieszczot na początek, nikt nie mówi że od razu trzeba iść na całość... musisz oswoić się z męskim ciałem i nie bać się tego :)

Gość gość
ile masz lat autorko?

Gość gość
kazdy mal swoj pierwszy raz,tak ze i ty to przezyjejsz glowa do gory,a racze pupa bedzie dobrze....

Gość gość
dziewica i modelka :P kiepskie prowo

Gość gość
Otworzyłem 2 puszki z czerwoną farbą ... żadna przyjemność.

Gość gość
moze bys to prawda,bo ja jak rodzilam to jeszcze dziewica bylam,dopiero przy porodzie dziewictwo stracilam

ja na podstawie samego tylko kafe moge powiedziec, ze niesamowicie sliczne kobiety, ktore czasem udzielaja sie tutaj na watkach od dominacji, czasem pisza co robily by z "kutachem", po poznaniu okazuja sie czesto byc dziewicami. jest to w pewien sposob zaskakujace bo powinno podrywac ich wiecej facetow, co oznacza wiecej okazji i generalnie koniecznosc mocnejszej samokontroli. dlatego kiedys sie nad tym wszystkim zastanawialem, ale po przemysleniach, patrzac tez na moich kumpli (ktorzy czesto sa obiektynie atrakcyjni i przystojni, a sa prawiczkami w wieku 25-28 lat) dochodze do wniosku ze nie ma na to reguly. ktos mogl byc pochloniety nauka, praca innymi zajeciami, tracic gdzies czas, nie spotykac sie, lub zwyczajnie nie miec okazji, a potem staje na jej/jego drodze ktos, rodzi sie chemia i ida do lozka... :) tak to w mojej opinii wyglada... ;)

Gość nonkaaaaaaaaa
mam 22 lata,dziewictwo straciłam dopiero pół roku temu i wcale nie żałuję.Zrobiłam to,z facetem,któego kocham naprawdę,a on do tej pory jest mega szczęśliwy,że był moim pierwszym;)