Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nos sie powiększa od

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe ze nos powiększa sie od dlubiania w nim? Zauważyłam ze z dnia na dzień jest coraz większy, a zaznaczam, ze regularnie sobie poddlubuje. Praktycznie w każdej wolnej chwili kiedy nikt nie patrzy. I nie, nie zjadam jakby kto pytał. Prosze o poważne odpowiedzi, gdyż jeżeli to prawda to zaprzestane tej czynności.

Gość gość
w tyłku se pogrzeb i po sprawie

Gość gość
Z tyłka nie wygrzebie gila. Z reszta tu nie chodzi o sam fakt wysadzenia palca w dziurę tylko o cały ten rytuał. Dłubanie-wylawianie zdobyczy i podziwianie lepszych okazów. I nie udawaj takiej świętej, bo sama na pewno dlubiesz aż Ci sie uszy trzęsą. To czynność normalna jak sranie czy szczanie.

Gość gość
Zna ktos odpowiedz na to nartujące mnie pytanie?

Gość gość
Witam. Niech mi ktos odpowie do jasnej anielki, bo mam już duże zbiory a nie wiem czy ryzykować. To ważne. Bardzo sie boje, pomóżcie święta idą. Trochę zrozumienia dla innych, nie chce siedzieć przy wigilijnej wieczerzy z zapkanym nosem i napuchniętym od nadmiaru kozy.

Gość gość
Czyli dobrze zauważyłam. Nie ukrywam, ze nozdrza zrobiły mi sie większe od o***tu. Czy jest jakiś sposób aby to zmniejszyć? I czy Tobie rownież tak sie zrobiło?

Gość gosc niedzielny
po dlubaniu spinaj spinaczem- powinno pomoc:D

Gość gość
Wtedy mi sie czubek nosa wydłuży, a nie chce chodzić jak Pinokio... I tak jestem niezła kłamczucha, ale póki co animowaną.

Gość gość
"Animowaną" ? Hah. Chyba masz na myśli anonimową? :) Możesz sobie od czasu do czasu przyłożyć lód do nosa. Wtedy skóra się napręży i powinien być trochę mniejszy ( i czerwony :D ) . Tak dla uregulowania jego wielkości :) Pozdrawiam . :)

Gość gość
ale wy baby ochydne