Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomozcie menu na swieta o tesciowej ktora sie wprosila na swieta

Polecane posty

Gość gość
i pod przykryciem piec czy nie?

Gość gość
90% i kup lepiej w dekikatesach.tak pod przykryciem

Gość gość
Pod przykryciem pieczesz, bo inaczej wyschnie, to jednak długi czas pieczenia. Myślę, że 18% też się nadaje, ale ja osobiście wolę nie zmieniać tego przepisu, bo wydaje mi się, że 3-stka powoduje tą kremowość i aksamitność sosu

Gość gość
30stka oczywiście *

Gość gość
Dzieki, dzieki jeszcze raz;) Karpia ciezko sie filetuje, a ten przepis bez osci jest super. Uratowalas mi zycie:D

Gość gość
No i skoro mowisz, ze ta 30% jest ok. to tak zrobie, bo myslalam, ze skoro karp jest tlusty i ta smietana tez, to bedzie za tluste, ale ok. Pozdrawiam;)

Gość gość
Do mnie/do synusia znaczy się, też sie wprosiła stara raszpla - dzisiaj obwieściła tę cudowną wieść, bo po co wcześniej przecież wiadomo, że wszyscy oczekują jaśnie pani dniami i nocami.] :O chyba jej arszeniku zadam cholernej jędzy :O To będą wyjątkowo zyebane święta. Zanim zaczniecie pluć - ta baba jest chora psychicznie i za chooya nie chce sie leczyć, odpyerala takie numery, że mózg staje. Ja się wykończe przez tą cholerną starą rure i chyba jeszcze przed nią pójdą do wariatkowa :O

Gość gość
"gość jesli z piersi kurczaka, to nie schabowe " napisałam "Święta: kotlet schabowy/ z piersi kurczaka / pieczen /pieczony drób/ pasztet " znaczek "/" znaczy "lub" tak wiec : kotelt schabowy, kotlet z piersi kurczaka ..... itp. naprawde trzeba wam wszystko tlumaczyc?