Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie czulyscie przed porodem

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. czy mialyscie jakies oznaki, ze zbliza sie ten dzien? ja koncze 36 tydzien i zaczelam sie dziwnie czuc. malutka jest bardziej *****iwa, mi w piersiach gromadzi sie wiecej pokarmu, w dodatku jakbym mogla to caly dzien spedzalabym w lozku. od kilku dni mam tez wiecej zoltawego sluzu, brzuch mam dosc twardy. moze dodam, ze to moja pierwsza ciaza :)

Gość gość
jakie Wy mialyscie objawy?

Gość gość
Niebardzo pamiętam ale jakos specjalnie się nie czułam. Bylam już trochę ociezala, wolniej się poruszałam no i zgzga w nocy się odzywala czego normalnie nigdy nie miałam.

Gość gość
w dniu kiedy zaczęłam rodzić poczułam się dokładnie tak jakbym dostała @ ale nie było to uczucie podobne czy coś takiego było to IDENTYCZNE uczucie jakie zawsze mi towarzyszy w pierwszym dniu @ jeszcze wtedy nie miałam świadomości, że się zaczęło, bo niespełna godzinę wcześniej byłam na wizycie u mojego lekarza, a ten stwierdził, że nie ma najmniejszych oznak porodu ;) a był to dzień terminu ;) rodziłam w sumie 16 h od pierwszego skurczu, a poród i tak niestety skończył się CC

Gość gość
porod niestety skonczyl sie cc-powinien odrazu sie skonczyc byc nie lezala i kwiczala