Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ilosc orgazmów

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem dopiero początkujaca w tych sprawach. Mam pytanie jaka jest najwieksza ilość orgazmów do jakiej doprowadziłyscie faceta jednej nocy i ile przy tym wy przeżyłyście

Gość gość
chyba nie zaliczam sie do rekordzistek :) 3

Gość gość
ja też 3 a mój facet 2, bo po trzecim orgazmie zasypiam ;)

Gość gość
kiedys udało mi sie doprowadzic gościa do czterech orgazmów, no ale to były głównie ręczne robótki :) tez ciekawa jestem jaki jest męski rekord:)

Gość gość
Nie wiem czy to się zalicza do rekordu,ale moją doprowadziłem do 5-ciu orgazmów pod rząd z małymi przerwami językiem,palcami,pieszczotami,a w normalny sposób ona go dostała trzy razy po tym ja wystrzeliłem swoim ładunkiem. Sam sobie ulżyłem nie raz i przez to doszedłem do pięciu wytrysków,ale już po tym musiałem parę dni odpocząć.Życzę powodzenia :)

Gość gość
Przy ręcznej robótce zdarzyło mi się 8 w ciągu doby.

Gość gość
mi tam wystarcza jeden a porządny... a z tymi waszymi "rekordami" to trochę takie opowieści że ktoś dojechał z krakowa do warszawy w dwie i pół godziny...

Gość gość
no j to ja jeszcze musze potrenowac żeby mojego doprowadzić do sredniej:) i nie zanizać:)

To chyba pytanie do facetów, ile mogą? My jesteśmy nieco mniej skomplikowani i każdy z nas ma swoją moc. Nie wiem jak kobieta jest dobra w łóżku, to nie wymusi więcej niż facet może. :) Tak naprawdę, to trochę pozytywnego egoizmu i pomyśl o swojej przyjemności a nie zachodzisz w głowę ile razy facet się spuścił.

To chyba niezupełnie tak, Michaile. Bo jednak jedne kobiety działają na nas bardziej, inne mniej. A może twierdzisz, że każda podnieca cię jednakowo? Poza tym kwestia temperamentu: niektóre po ostrym złomotaniu potrzebują się do nas przytulić i pomrukując, zasnąć, a inne - niestety chyba mniej liczne - w tej samej sytuacji są gotowe dołożyć starań, żeby wymusić numer na bis. :P

Gość gość
ja z mężem mam 1, ale sama doszłam kiedyś do 12 jednak te ostatnie 3 nie były już za przyjemne

Gość gość
Jeżeli się samej robi i nie nawilży to jasne,że po tym zaczyna boleć.12 razy to już chyba rekord świata,też bym chciała do tego dojść.Miałam z moim,jak mi robił języczkiem i palcami 5 razy i już byłam całkowicie wykończona.

Gość gość
a te 12 razy to w jakim czasie? ale prawda wszyskto zalezy od libido jednemu wystarczy 1 a drugi chciałby kilka razy. trzeba to uszanować