Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc niedzielny

SMIESZA MNIE LUDZIE KTORZY CIERPIA Z POWODU MIŁOŚCI

Polecane posty

Gość gosc niedzielny

smiesza mnie ludzie ktorych glownym problemem sa zawody milosne lub problemy w zwiazku. chlopak mnie zdradza, ona mnie olewa, ciagle nie moge zapomniec..... blablabla. tak jak by nie bylo wazniejszych spraw. nie wyobrazam sobie cierpiec z powodu dziewczyny/chlopaka. jesli z kims sie nie uklada tzn ze to nie ten i trzeba szukac dalej a tą osobe olac.

Gość gość
tak ale jesli w gre wchodza uczucia to ciezko sobie z tym poradzic , widocznie nie kochales jeszcze szczerze..

Gość kejt mos
dla mnie tez to jest zalosne. no chyba ze "problem" ma kilkunastolatek to jeszcze ujdzie w tlunie- glupi wiek. ale nie ludzie dorosli.

Gość gość
Jak się zakochasz to zmienisz zdanie...

Gość gość
Partnera czy partnerkę zawsze jakoś można znaleźć, lub nie a mimo to żyć całkiem nieźle, jak dla mnie dużo gorsze problemy są z pracą, wykształceniem etc. bo one decydują o życiu ogółem...

Gość gosc niedzielny
jak to nie. bylam w 3 powaznych zwiazkach. ale gdy zamiast radosci te zwiazki przynosily smutek konczylam je. cos co sie zepsuje juz nigdy nie bedzie dobre. nie mowie o zwyklej kłótni ale gdy facet/dziewczyna zaczyna olewac, zdradzac, byc agresywny itp to nie ma sie co oszukiwac- nie dozna nagle olsnienia i sie nie naprawi tylko juz taki bedzie. po co walczyc o kogos takiego.

Gość gość
Brawo, nareszcie ktoś z olejem w głowie ;)

Gość gość
Albo raczej ktos pozbawiony uczuć i empatii Tacy sa socjopatka i oni nie rozumieją uczuć innych bo sami nic nie czuja Co więcej czuja sie przez to lepsi od reszty zamiast odczuwać dyskomfort z powodu swoich ewidentnych deficytów

Gość gosc niedzielny
gosc z 22.43- wg ciebie jesli ktos potrafi sie nie zamartwiac to powiniem czuc dyskomfort???? wiekszej glupoty nie slyszalam. jesli chcesz to sie zamartwiaj predzej sie zestarzejesz, powodzenia.