Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pogonilem zone

Polecane posty

Gość gość
no wlasnie nie wiem jak to jest, jak to udowodnie ze to z jej winy? ona do mie sie nie przyznawala ze pije a co dopiero przed sadem, jak cos to ona mowila ze tylko pol lampki wina wypila a co niemozna? i trzezwa udawala niby

Gość gość
no wiesz prawdziwy alkoholik nigdy Ci nie powie , że ma z tym problem i wszyscy o tym wiedzą.Musiałbyś mieć jakiś świadków.

Gość gość
A skąd wiesz, że ona będzie chciała tych alimentów w ogóle?

Gość gość
a ile masz lat ?

Gość gość
Ja czy on?

Gość gość
on autor

Gość gość
A czy to ważne? On ma kłopot przede wszystkim.

Gość gość
ta kolezanka to napewno jej nie wyda, nie lubi mnie bo juz raz jej nazdalem ze meline tutaj robi bo najpierw chodzila do nas z winem, a ja takiego czegos bardzo ie lubie sam jestem absynentem tylko w restauracjui do obiadu lampke pilismy uwazam ze bez alkocholu tez mozna zyc****przed i zaraz po slubie tak bylo, moze na poczatku za bardzo ja rozpiescilem czestymi wypadami do restauracji itdi juz jej zbrzydla praca z zwyklymi robotnikami w na magazynie niz sie poznalismy byla bardzo skromna osoba, pamietam jak dzis jak pierwszy raz przyjechalem do tego magazynu zrobic wycene strat po spadnieciu palety z rygalu, ona taka niewinna zbierala zamuwienia i zajeta praca byla

Gość gość
mam 37lat

Gość gość
nie czytałem wszystkiego ,weź chlopie ja delikatnie popros bez swiadkow i jeśli bardzo ja poprosis to na 100 wroci,i nie mizgol misie tu,babezez za cosco przypomina glowe a to i tak jest to co miedzy nogami i taka prawda nie wierz to nie sa ludzie

Gość gość
wiem ze wroci, ale czy to dalej ma sie to tak toczyc?

Gość gość
boze jaka Ty jesteś c**a ja bym ja z****** dosłownie i nawet by nie zamruczała,jestes,mieczak

Gość gość
ja babe pognalempo10 latach malzenstwa,polowa mebli moja ok no to wzialem w wyprowadzce,rozwod na 2 sprawie wiec jesteś c**a nie chlop

Gość gość
wiem ze baby a wredneale wiem co bym zrobil po malym drinku jak by była w domku a ja wracam z roboty z****** to by dostala takie wp*****l ze az strach a jak jeszcze obiadu by nie było to podwojnie i sprawa rozwiazana nie miała by amorow bo by wiedziała ze glowka może zaboleć no niestety panowie innej rady nie ma na nasze szmatławe zonypozdrawiam

Gość gość
widzicie jak zamilkly wszystkie feministki,co pipki zaswedzialy czy może wam wibratorki nie chodza

Gość gość
męskie świnie

Gość gość
zostaw todziadostwo ,jestem facetem,tez zostawiłem po 10 latach i alimentów nie placilem nie wiem co C***oradzić ale weź olej a w zyciu Ci się uloze lepiej,tez ja jestem na szukaniu czegos normalnego bo mam cos gorszego nawet nie szukam wiesz co jak się wk****e to za leb i fora ze dwora chata moja nie tej kobiety i wiem jedno wole być sam niż z taka suka która mam,sorki za bledy

Gość gość
Ja akurat jestem kobietą z klasą ............realizuję się zawodowo i potrafię zadbać o dom..i powiem wam , że poziom waszych wypowiedzi zrobił się co najmniej mierny W życiu nie moglibyście załapać sie na mnie.jestem po prostu za rozsądna.:P

Gość gość
może też dlatego nie możecie znaleźć nikogo odpowiedniego.Tzn znajdujecie , ale podobne do siebie