Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobic z moja zona

Polecane posty

Gość gość

Jestem zonaty od 15 lat i zona zaczyna mnie wkuriac. Sorry za doslownosc ale... od jakiegos czasu mniej wiecej 3 , 4 lata (od pewnego czasu-dobre nie?) bardzo zadko sie kochamy raz w miesiacu? miala jakiegos faceta ale to juz minelo. Bylo o.k przez jakis czas a teraz znow jest h*jowo.Nie nie teraz nie ma nikogo Nie jestem swiety ale mam juz dosc takiej atmosfery. Gdyby nie dzieci to chyba bym ja nauczyl latac a ladowisko miala by 3 pietra nizej na chodniku przed blokiem. Napiszcie co mam jej zxrobic tylko blagam bez zadnych ( ty rogaczu") i takie tam bo to sorry ale jest bzdura.Malo seksu i tyle a reszta obowiazkow??? hahahaha nie bede pisal bo mi sie nie chce. Chyba ci ktorzy maja glowe to rozumieja co mam na mysli.

Gość gość
kochanka to jest rozwiązanie wszystkich problemów

Gość gość
Moze i kochanka ,ale czy to warto? i ile mozna tak ciagnac?

Gość gość
można do bulu ja tak mam

Gość gość
siostra Klaudyna przeciez ty nie masz zony.nie cpaj tyle i przestan zakladac w kolko te same tematypechowiec.gif chyba mnie z kims mylisz....ale dzieki za odpowiedz. fakt "juz nie mam zony" po tym wszystkim ..chyba ja zatluke i bede mial spokoj. hmm..tak mi wpadlo do glowy.

Gość gość
masz góra 14 lat i twoi starzy się zdradzają ty to obserwujesz jako 14 latek i masz traumę i dlatego się tak ukrywasz a wogóle to wielki9e g***o z twojego postu jest