Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocychodzi o ciąze

Polecane posty

Gość gość

witam kochałam się z chłopakiem w dni płodne ale nie doszło do wytrysku,okres spóźnia mi się 4 dni co mam myśleć,nigdy mi się nie spóźniał zawsze miałam regularny

Gość gość
moze sie niepotrzebnie stresujesz? czasami od stresu tez sie okres spoźnia :)

Gość gość
nie ważne, że nie mial wytrysku w ciąże możesz zajśc . Ale wcale nie musisz być w ciąży to nie jest tak, że jak masz dni płodne to już zachodzisz na zawołanie. Więc się nie stresuj. A chcesz dziecka?

Gość gość
Kiedy dojdzie do Was ludzie, że nie musi dojść do wytrysku nasienia aby doszło do zapłodnienia! wcześniej tzn. zaraz po rozpoczęciu stosunku wydziela się śluz (ejakulat) w którym również znajdują się plemniki. Jak najbardziej możesz być w ciąży, nawet zabezpieczone kobiety najlepszymi hormonalnymi metodami zachodzą w ciążę...

Gość gość
pije załamania!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
pijesz i urodzisz może chore dziecko i jeszcze gorzej, nie chcesz dzieci nie ****aj sie i już

Gość gość
To nie kwestia nie kochania się a zdroworozsądkowego podejścia do sprawy, gdy postanowiliśmy współżyć, razem ze swoją ukochaną poszliśmy na badania podstawowych chorób przenoszonych drogą płciową, następnie poszliśmy do ginekologa który dobrał odpowiedni dla mojej kobiety sposób antykoncepcji, współżyjemy od długiego czasu i wszystko jest w porządku, tak mało trzeba aby tyle spokoju mieć...