Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_zadowolona

Brak orgazmu

Polecane posty

Gość Nie_zadowolona

Hej, piszę tutaj, bo już sama nie wiem co mam zrobić ;c Mam chlopaka od 3 lat jest to mój pierwszy tak bardzo ważny związek i pierwszy partner, z którym uprawiam seks. Chłopak jest niesamowity, kocham go pod każdym względem, ale nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu w czasie seksu ;/ Oczukuje go udając czasami orgazm, bo wiem, że się stara i sam on wie ze mnie nie zadowala tak jak bym chciała. On zawsze dochodz... Ja nigdy, chyba ze zrobi to palcami. Nie wiem co mam zrobić ;c Chciała bym spróbować z innym jak to jest i czy umie mnie ktoś inny doprowadzić, ale z drugiej strony kocham mojego obecnego chłopaka i nie chce go zamienić.

Gość gość
ja też nie mam orgazmu podczas stosunku, pewnie że jest przyjemnie ale nie ma tych fajerwerków orgazm mam za to z minetki i szczerze mówiąc nie narzekam

To nie jego wina raczej wina lezy po twojej stronie, pewnie nie umiesz sie wyluzowac podczas seksu

Gość gość
niekoniecznie jej wina, gdzies czytałam że orgazmy przychodzą dopiero po jakimś czasie, trzeba znać swoje ciało no i podobno część kobiet nie może osiągnąć orgazmu pochwowego tylko łechtaczkowy

tak same przychodza xD wina orgazmu lezy raczej u tych osob ktore nie moga go osiagnac .