Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

IPMK

NOWOŚĆ łóżeczko turystyczne pompowane dmuchane

Polecane posty

Witam wszystkich, chcielibyśmy z żoną dowiedzieć się od Państwa co sądzicie o zakupie produktu, który wg. nas wzbudza zainteresowanie dla małych dzieci. A mianowicie łóżeczko turystyczne dmuchane. link do przedmiotu: http://phu-mike.shoper.pl/pl/c/Lozeczka-turystyczne%2C-dzieciece-dmuchanepompowane/36 czy wg Was to łóżeczko będzie praktyczne, czy warto wydawać ok 150zł ? produkt ma wejść na rynek Polski na wiosnę 2014

to łóżeczko dziecięce dla dziecka w wieku do 6 miesięcy, skąd pytanie o dmuchanie żony ( niezrozumiałe ) ?

Gość gość
w ogole to superowsko jest no ja ja ja bo no w ogole sama nie wiem jaka jest moja opinia w tym wypadku no w ogole siebie samej nie rozumiem hahahahahaahah 👄 www.youtube.com/watch?v=EqOI81uH7eQ

Gość Clc
jak dla mnie szkoda kasy...łóżeczko dla dziecka tylko do 6 m-ca o ile dobrze zrozumiałam. Tak małe dziecko i tak tylko leży, a to łóżeczko dobre byłoby z jednej strony dla dziecka siedzącego, stojącego ...dobrze amortyzowałoby upadki, ale na niekorzść fakt, że takie rojbrujące już dziecko mogłoby łatwo uszkodzić łóżeczko - przebić np. zabawką - także wg mnie lepsze standardowe łóżeczko turystyczne składane, mój bąbel ma już 20 m-cy i cały czas w nim śpi właśnie ze względu na dobrą amortyzację upadków - nie uderzy się, jak o drewniane.