Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdjecie do oceny CO SADZICIE O MOICH WLOSACH NIGDY NIE BYLAM U FRYZJERA

Polecane posty

Gość gość

i nigdy w zyciu nie farbowalam mam 35 lat i nie wiem czy je sciac na krotko cala rodzina chce bym sciela bo w tym wieku nie wypada nosic wlosow jak nastolatka tylko elegancka fryzurka i nie wiem co robic. zawsze podcina mi je maz jak myslicie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e40593cc817f0fa7.html

Gość gość
Moze kiedys byla taka moda ze 30tki mialy fryz na "matrone stara kwoke" ale obecnie coraz wiecej ma dlugie wlosy mezowi sie podobaja, zgadlam? Zafarbowalabym tylko ten mysi kolor HENNA ktora nie niszczy wlosow

Gość Staszek91
Możesz je przyciąć, zrobić sobie jakąś fajną fryzurę, ale na Boga nie ścinaj się na krótko! :O

Gość gość
alez ty dziewica

Gość gość
ale henna podobno niszczy wlosy oblepia je i obciaza i staja sie suche i siwe wrecz siostra uzywala i mi mowila chyba ze jest gdzies jakas henna ktora lekko rozjasni mi te wlosy ale nie zniszczy.

Gość gość
ogladałam to zdjęcie chyba z 4 lata temu na kafe z jakimis pytaniami których nie pamietam i później w trakcie tez zakładasz topik

Gość Aurelka1
ładne włosy ja mam 25 lat i też nigdy nie by łam u fryzjera mam ładny blond też długie :) zdrowe łądne

Gość gość
Henna nie niszczy wlosow, nie staja sie suche (swoja droga siostra nigdy nie slyszala o nawilzaniu wlosow???) ani siwe i oczywiscie nie ma henny ktora rozjasnia. Henna nie niszczy. Wszystkie rozjasniacze niszcza.Najmniej plukanki z rumianku, ale one wysiszaja

Gość gość
wiec jaka henne mi polecasz kochana?? prosze napisz wiecej i gdzie moge kupic wiem tylko ze ciezko sie koloryzuje henna bo trzeba godzine suszyc suszarka wlosy i worek zakladac zeby skors sie nie pofarbila.. masakra nie wiem czy mi sie chce

Gość gość
nie ścinaj, masz piękne długie i grube włosy co nie wypada? nie wypada być atrakcyjną i kobiecą w wieku 35 lat? Z długimi włosami zawsze można coś zrobić, spiąć, fajnie zapleść. Tylko je ufarbuj

Gość gość
wycieniuj je ładnie, bo takie proste- niefajne. ale nie ścinaj na krótko !!!

Gość gość
nie podoba mi się kolor, ale ogólnie ładne gęste ,wiesz nie wszystkie krótkie fryzurki są babciowate i niemodne, teraz gwiazdy lansują krótkie fryzy np. rihana, Katarzyna Zielinska, nawet Kasia Cichopek ma takie włosy do ramion a wyglada bardzo elegancko i nie jak matrona

Gość gość
wycieniuj je, zrób grzywkę jeśli C****suje - wystarczy :) ale takich nie zostawiaj... wyglądają źle, mimo że są gęste i wyglądają na mocne. są zwyczajnie... nudne

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu podciela do ramion albo za i fajnie pocieniowala, moze jakas grzywka? Tylko musisz isc do dobrego fryzjera

Gość gość
Pokaż ryj szmato :-)