Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wsciekla na allegro jak to mozliwe w ogole

Polecane posty

Gość gość

wplacilam w poniedzialek w poludnie, we wtorek wieczorem sprzedawca wyslal mi mejla ,że dostal pieniadze i czeka na info odnosnie produktu jaki wybieram, w srode mu odpisalam,... mysle ze juz nie dostane tego co chcialam przed swietami :( swietnie :((( a to mial byc prezent i teraz nic nie mam dla tej osoby jestem glupia, a wybralam polecony

Gość gość
Po pierwsze allegro to nie sprzedawca z allegro,po drugie polecony to nie priorytet, a po trzecie po kij kupujesz prezenty na ostatnia chwile? Powinnas to zrobic na poczatku grudnia i wybrac priorytet, to by doszly...

Gość gość
Ja zamawiałam też zabawkę na prezent dla syna w czwartek rano, od razu zapłaciłam poprzez Payu i w piątek w południe miałam paczkę, ale wybrałam kuriera, bo szybciej dostarczają.

Gość gość
to super , a ja nie umiem obsługiwac pay U i niestety wybralam zwykly przelew komputerowy :/ nie wiem co teraz... dzisiaj nie mam juz czasu bo bede z ukochanym spedzac caly dzien i jutro wiec nie mam kiedy isc na zakupy, chyba ze dam mu cos co mam w domu, jak myslciei zestaw SPA z home& you sie nada?

Gość gość
Ale nie zawsze sprzedawca wysyla po PAYU czasem chce miec pieniadze na koncie, a nie w wirtualnej prozni, nie udostepnia kuriera czy ma wysylki 2x w tygodniu. Ja kupilam w listopadzie;)

Gość gość
"jak myslciei zestaw SPA z home& you sie nada?" Sorry. Nie znam osoby dla której jest to przeznaczone. Nie wiem czy gustuje w takich klimatach.Jak gustuje to się nada, jak nie gustuje, uzna to za prezent kupiony na odczep i będzie jej przykro. To Twój krewny / znajomy - nie mój. Naprawdę nie masz pojęcia, co lubi?

Gość gość
Mam pojęcie co lubi i zamówiłam to przez allegro, właściwie macie racje mogę być wściekła tylko na siebie, nie wiedziałam o tych zmianach na allegro, ostatnio kupowałam coś ponad rok temu i łatwiej sie placilo i odrazu wszystko szybko przychodzilo nawet zwyklym listem, nigdy nie dluzej niz tydzien, wiem zestaw spa jednak dla chlopaka nie pasuje, a nie wiem świeczki? moze jakąs ksiązke mu dam.. lepsze to niz nic :( najgorsze jest to ,że on już dla mnie ma prezent :(

Gość gość
Ale znasz tego chłopaka w ogóle, że nie wiesz czym się interesuje? To jakiś dalszy krewny?

Gość gość
zawsze powinnaś się liczyć z opóźnieniem , jeśli coś zamawiasz przez wysyłkę.

Gość gość
To mój chłopak nie żaden krewny :) wiem co lubi - filmy, muzykę, ale płyty mu przecież nie kupię, bo on nie ma odtwarzacza, muzyki słucha na telefonie, filmy ogląda w internecie albo w kinie, nie ma telewizora, wiem,że lubi sport, mogłam mu jakąś wejściówkę kupić na coś, ale wiem też,że ma mało wolnego czasu, w końcu kupiłam mu przez all koszulkę z grafiką z filmu który bardzo lubi i z mottem z tego filmu... modle sie aby czekało na mnie awizo...

Gość gość
No może dojdzie. Jak ma Internet to ma komputer, czy nie może ew. płyt słuchać na kompie? Rzeczywiście trudno, skoro on nie ma żadnych zainteresowań. Mi przyjaciółka kupuje rzeczy praktyczne,może jemu też?Coś co mu się przyda i zużyje? Ja dostałam miód, oliwę,kawę - nietypowe smaki.

Gość gość
A na przyszłość to można kupić np. notes z grawerem, szklankę, filiżankę, piersiówkę, haftowany ręcznik (też z mottem,jakimś tekstem) - ale na ostatnią chwilę tego nie będziesz miała. Możesz też mu wydrukować śmieszne bony - np."zaproszenie na niedzielną kolację" (w wybranym dniu zapraszasz go na kolację i płacisz) etc

Gość gość
piersiowke dostal na urodziny, scyzoryk na mikolajki, ale ...uwaga! dostalam przesylke :) juhuu :) tylko troche mi sie nie podoba, moglam inny kolor wybrac, ale liczy sie gest :)

Gość gość
podoba mi sie pomysl z bonami :) ej nie powiedzialam,ze on nie ma zainteresiwan! ma i to wiele...np kocha gotowac, ma talent plastyczny, muzyczny, moze maly instrumencik ?