Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosiaczek17

Stosunek oralny z

Polecane posty

Gość Zosiaczek17

Witam. Mam nadzieję że w dobrym dziale piszę, chciała bym się zwierzyć wyrzucić z siebie swoje przeżycie ale w realu za bardzo nie mam komu .Hmm więc od początku cała historia wydarzyła się latem we Wrocławiu, miałam jeszcze wówczas 16 lat. Od tak polowy wiosny zaczął się do mnie odzywać mój kuzyn (28 lat) komentować fotki, lajki itd potem zaczął pisać że powinnam latem ich odwiedzić ich tj jego i jego żonę ( od czasów studiów mieszkają we Wrocławiu w wynajętym mieszkaniu ale do rzeczy) Chętnie przyjęłam zaproszenie licząc na odrobinę luzu i odpoczynek od domu no i uroki większego miasta. Gdy przyjechałam okazało się jednak że kuzyn jest sam, jego zona musiała pilnie wyjechać do swojego brata :/ kilka dni spędziliśmy sam na sam i pewnego wieczoru podlewanego winem i piwem zaczął gadać różne rzeczy że jestem bardzo ładna, czy mam chłopaka czy uprawiałam sex itd, myślałam że na tym koniec ale to był dopiero początek ! Wieczorem poszedł pod prysznic i wyszedł w samych bokserkach z b. mocnym zwodem zauważył że się od razu zrobiłam czerwona, zapytał czy widziałam kiedyś członka? Odp ze nie nie na żywo, podszedł do mnie wziął moją rękę i przejechał po nim byłam wystraszona ale i podniecona, zaczęłam go sama masować, wyjął go i delikatnie chwytając mnie za ramiona dal mi do zrozumienia żebym uklękła, kleknęłam przed nim i wzięłam go do ust, on zaczął wtedy b, szybko ruszać moją głową, i kazał mi szybciej masować skończył w moich ustach, ubrał się i od razu poszedł jak gdyby nigdy nic spać :/ ja tak zostałam jakieś 20 min zszokowana i docierało do mnie co się właściwie stało.Jak wróciła jego zona on jak gdyby nigdy nic kochanie itd ja nie mogłam jej spojrzeć w oczy do dziś mam wyrzuty :( ona wyczuła ze coś jest nie tak na to kuzyn powiedział że jestem rozczarowana bo myślałam ze będę cały czas z nim chodzić na zakupy itp a na dodatek stwierdził że uparłam się na tą wizytę gdzie to on mnie namawiał 0,5 roku !!! Obecnie nie utrzymujemy kontaktów, uważam go za dupka, tak z siebie wszystko wyrzuciłam bo chyba się czułam odrobinę winna. Pozdrawiam Z.

Gość gość
z tego co napisalas wynika ze sama z premedytacja zrobilas mu lage

Gość Zenek1234873
wykorzystał sytuacje % i podniecenie przy pierwszym razie, jak byś była doświadczona w tych sprawach to byś go wyśmiała albo zdzieliła w pysk i tyle :P więc się nie zadręczaj i wesołych świąt :)

Gość Zosiaczek17
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 17. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag. Ten bękart to po seksie normalnym, parę tyg. później od oralu. Jednak oral jest bezpieczniejszy, prawda?