Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kotek zjadł pióro

Polecane posty

Gość gość

czy coś mu grozi ? takie małe farbowane...czy on umrze ? ojeny ja bym sie załamała proszę napiszcie co robić ?

Nic mu nie będzie, mówi to właścicielka kota, który zjadł już niezliczoną ilość piórek z zabawek dla kotów. Te barwniki nie szkodzą zwierzakom, przynajmniej nie powinny, a przecież bywa, że kociak wszamie całego ptaszka i nie oskubuje go wcześniej :P. Jak chcesz sie uspokoić do do veta zadzwoń, ale to w zasadzie niemożliwe, by coś mu sie po tym stało.

Gość gość
ja sie boje, bo one z jednej strony takie ostre było i że mu jelito może przebić :( chyba sie zabije jak mu coś bedzie :(

Gość gość
dzięki za pociesznie będe sie modlić aby nic mu nie było :(

Gość gość
nic mu nie powinno być wiem co to znaczy martwić się o zwierzaka.... w czwartek jeden z bezdomniaków którego dokarmiam strasznie kulał, wyglądało jakby był potrącony albo poturbowany.... niestety to dzikus i nie da rady do niego podejść by go wyłapać zamartwiałam się bo od tego czasu go nie widziałam...przyszedł dziś...trochę kuleje na przednią łapkę ale chyba nie jest źle.... a bałam się że już go nie zobaczę..... drugi z kolei dostał łysych plam, grzyb albo świerzb, już dosypuję mu lekarstwo do karmy.... same zmartwienia przed Świętami..... gdy martwię się o zwierzaki, proszę o pomoc Św Franciszka i Św Antoniego, zazwyczaj pomaga ;-)

Gość gość
Bedzie zygal futrem.

Gość gość
mój też dostał zabawkę myszkę z pierzastym ogonkiem ale miałam ubaw gdy zobaczył ją pierwszy raz to chyba 10 minut analizował ten ogon i zastanawiał się czemu mysz ma "ptasie piórka" zazwyczał kociasty poluje w ogródku i znosi ptaszki a w domu bawi się sztuczną myszką....więc ten ptakomysz go zdezorietntował nie wiedział co o nim sądzić ;-)

Gość gość
bedzie żygał żigolo jeden :P

Gość gość
albo wykupta piórko ;-)

Gość gość
gdy któryś z moich podopiecznych nie pojawia się to potem z nerwów nie mogę spać, zamartwiam się że potrącił go samochód albo jest chory... zamartwiam się, nie śpię po nocach i wypatruję.... oddycham z ulgą gdy wszystkie moje cztery kociaste meldują się na karmienie ;-)

Mój 7 tyg. koteczek karmiony sztucznie od urodzenia najadł sie piórek ze sztucznych myszy i już nie je od 3 dni. Dwa razy wymiotował. Jest osłabiony, ma zaparcia i boli go tyłeczek jak próbuje coś zrobić do kuwety. Miauczy głośno z bólu.. Byliśmy u weterynarza ale chwilowo nic nie pomaga.. Martwię się bardzo.. Nic nie je. Pije tylko wodę.