Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akita2911

Czy ktoś przygarnie mnie i moją córkę na Wigilię

Polecane posty

Gość gość
Masy moe gg moglybzsmy popisac czasem. POZDRAWIAM

Gość Akita2911
Wiecie i tu pojawia się problem. Mogę zaprosić bezdomnego, niby powinnam, jeśli do mnie przyjdzie sam i o to poprosi ale czy jeśli mieszkam sama z córką mogę sobie pozwolić na ryzyko, że może nie dożyję do Bożego Narodzenia. Czy ktoś samotny zapraszał bezdomnego. Trochę bym się bała.

Jesteś z Warszawy?? A może mam na imię Beata?? Rok temu poznałem tu pewną Beatę której posłałem paczkę chyba na Święta i ile dobrze pamiętam.

Gość Akita2911
jarek 6776 znasz pogaduszki.pl? Czasem tam bywam. Jeśli będziesz pod tym samym nickiem na pewno cię znajdę.

No to prawda jest to trochę obawa, bo nie wiemy kogo tak naprawdę zapraszamy do swojego domu na te święta. Niby Boże Narodzenie to święto pojednania i życzliwości ale różni są ludzie.

Gość gość
NIESTETY nie jestem Beata jestem Anka

Gość gość
autorko-daj se spokoj z ta/tym jarkiem.Poczytaj jego popisy na kafe,ktory facet normalny tu przesiaduje na babskim forum?On j/ona jest tak zdesperowany/a ze kazdej proponuje kontakt:D:Dpozdr

no tam chyba nigdy nie byłem ale dzięki za informację. Mnie znajdziesz na Facebooku wpisując Kocot Jarosław 46 lat z Będzina lub Toporowice.

Gość Akita2911
Czy wszystkie samotne mamy to Anki? Szok. Pozdrowienia od Ani dla Ani z Warszawy.

Gość gość
Gościu a może z tobą coś nie tak skoro śledzisz kogoś i wypowiadasz się o kimś nie znając go!! Skoro tam przesiaduje to na moją kobiecą intuicję ma szacunek do kobiet. Czego o tobie nie powiedziała bym czytając takie teksty/

Gość Akita2911
Nie mam facebooka. Mało publiczną osobą jestem. Czasem poczytam kafe ale jeśli jakiś dewiantów paraliżujących cały topic nie ma.

Gość gość
Nie rozumie co c**przeszkadza że facet siedzi na kobiecym forum!! Samo to że napisałeś że siedzi na babskim forum świadczy o tym że nie masz dobrego zadnia o kobietach. Pewnie chodzi też o to że często bywa na forum o saunie. Gdzie obowiązuje strefę nagości.

Gość gość
odezwiesz sie,to jeszcze dostaniesz za swoje,zatem ukladaj se zycie z niewiescialymi facetami,nikogo nie sledze,bo bywam tu po prostu jak i on,i mam czasem mozliwosc czytania jego wypocin.Napisze ktos kilka milych slowek,a ty juz widac happy jestes:D,tez desperatka chyba,ze szukasz kogokolwiek na swieta:Dtyle w temacie🖐️

Gość Akita2911
Nie szukam kogokolwiek. Ale żeby go znaleźć potrzeba wielu prób. Pozdrawiam wszystkie kobietki i miłych mężczyzn również. Jeszcze raz dziękuję.

Gość bxbhjshs
Zaadoptuj zwierzaka :) Ja mam święta w 41 osób dzięki temu :) Rodzice+siostra, pies, kot i 24 rybki no i 9 ampularii :) Jak są zwierzaki to każda wigilia jest udana, włączcie ładne kolędy i pochodźcie po sklepach (tak żeby przebywać z ludźmi). Po za tym we 2 to nie same :P Wesołych świąt Aniu (moja mała siostra ma tak samo na imie :P )