Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akita2911

Czy ktoś przygarnie mnie i moją córkę na Wigilię

Polecane posty

Gość gość
albo podam 785 470 621 zapraszam wszystkich. dla wytrwałych obciąg z połykiem aż po sam worek:)

Gość gość
Anka z Sosnowca?

Tak to zrozumiałe np dla mnie!! Gościu ty najlepiej się lecz na nogi bo na głowę już za późno!!

Gość Akita2911
Faktycznie temu gościowi to już chyba nic nie pomoże.

Gość Akita2911
Widzę, że takich Aneczek...z córkami... samotnych...czekających na swojego Mikołaja... znacznie więcej. Pozdrawiam wszystkie.

No zgadzam się z tobą. Sam nawet znam taką Annę która jest sama z synem. Tylko sama jest sobie winna że jest sama.

Gość Akita2911
Dlaczego uważasz, że jest sobie winna?

Gość Akita2911
Brzmi trochę jak wyznanie... Mylę się?

Po prostu nie jest stała w uczuciach. Dla niej bardziej liczy się życie na luzie jak chce i żeby robiła co chce.

Kiedyś byłem jej Przyjacielem. Przynajmniej tak myślałem. No cóż ona bardziej sobie ceni dobra materialne niż Przyjaźń czy życzliwość.

Gość gość
jak córka prawnie pełnoletnia i kopsniecie szpary to wam jeszce zapłace po tysiaku .

Gość Akita2911
Być stałym w uczuciach to znaczy kochać jedną osobę. A robić wszystko na luzie i tak jak się chce to już chyba coś zupełnie innego.

Gość Akita2911
Więc się nie myliłam. Masz do niej żal?

Gość Akita2911
Sama jestem sobie sterem i nie chodzi o to , że wszystkie samotne kobiety bronię. Po prostu wiem, że czasem jest bardzo ciężko. Materialnie także. Więc dziwisz się, że taka kobieta szuka mężczyzny z zasobnym portfelem. One chcą się wyrwać. Oczywiście w końcowym rozliczeniu potem wychodzi, że mają pieniądze ale nie kochają. I to też jest smutne.

Teraz już nie ale kiedyś miałem. Jakby nie było dużo jej pomogłem i dużo mi też zawdzięcza ale kiedy powiedziała mi. A co ja od ciebie dostałam Kawę którą mi od czasu do czau postawiłeś. Te jej słowa były dla mnie jak cios prosto w serce.

Nigdy nic od niej nie chciałem. Raz tylko chciałem pożyczyć 3zł na bilet Autobusowy gdy zgubiłem portfel z dokumentami. I mi nie pożyczyła chociaż miała. Czy tak się postępuje z rzekomymi Przyjaciółmi za którego mnie uważała i przedstawiała innym swoim znajomym??!!

Z twoich wypowiedzi wnioskuję że ty jesteś inna. W twoich wypowiedziach jest nutka subtelności i wrażliwości. Przynajmniej ja to tak odczuwam!!

Gość Akita2911
Znam to z własnego doświadczenia. Wierz mi, że kiedy słyszałam ciągle " tyle ci dałem, to wszystko ja zrobiłem dla ciebie" to kobieta słyszy "nic nie jesteś warta, nic nie potrafisz"

Gość Akita2911
Może kiedy się ma te dzieści na karku nie warto się domyślać. Może warto czasami wprost zapytać czego oczekiwać. Rozmowa szczera jest najważniejsza.

Po prostu Akita2911 trafiłaś na Egoistę takiego jak ta moja koleżanka. Im więcej byś takim osobą dawała tym więcej by ta osoba brała.

Teraz z tego co mi wiadomo Ona jest Sama swojego syna oddała do teściów. By mogła korzystać w pełni z życia. Sam pamiętam jak kiedyś mi opowiadała że poznała kogoś i dla niego jest gotowa zostawić dziecko i męża. Przeraziły mnie jej słowa bo nie sądziłem by była do tego zdolna.

Gość Akita2911
Sami też musimy być trochę egoistami. Mieć chwilę sam na sam, z marzeniami, planami.

Gość Akita2911
No to tego nie popieram. Brzydzę się takim podejściem. Okrutna ta matka dla swego syna.

Oczywiście Akita2911 Każdy ma chwile że chce pobyć w samotności. Lecz Ona już taka jest że myśli że ludzie żyją dla niej. Lubi żyć na czyjś koszt. Niby miała tylu wspaniałych kumpli i przyjaciół jak mówiła. To gdzie oni byli jak leżała w szpitalu gdy miała wypadek??!! Nawet jeden rz nie przyszedł przez 2 tygodnie ją odwiedzić. Ona zawsze szukała takich znajomych. Jeden do stawiania Drugi do kochania się.

Gość Akita2911
Bardzo dziękuję ci za tę miłą konwersację. Pewnie zajmuję Ci czas a w piekarniku sernik świąteczny się piecze. Wesołych Świąt Ci życzę. Mam nadzieję, że nie będziesz sam.

Gość Akita2911
Bardzo mi przykro,że się na niej zawiodłeś. Życzę Ci kogoś odpowiedniego dla Ciebie. Na pewno ją znajdziesz.

Gość gość
Dlaczego tak bardzo musisz z kims byc na wigilie,swieta?Zapros bezdomnego,skoro potrzebujesz istoty zywej:D

Gość gość
Cześć Akita2911.Też jestem samotną matką. Niestety nie mogę Cię zaprosić bo mieszkam w Warszawie ale wiem dokładnie o czym piszesz.

Gość gość
Jarek-przestan juz w koncu udawac faceta,masz rozdwojenie jazni czy jak?Wszyscy wiedza.ze jestes rozemocjonowana psychicznie baba:D