Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic 12 latkowi prezent swiateczny

Polecane posty

Gość gość

do 30 zl.

Gość maadlen
Jakąś grę komputerową badź planszową. Może jakąs książkę, która porusza tematy którymi się interesuje albo płyte zespołu. Z bardziej osobistych to może jakaś czapka, szalik.

Gość gość
interesuje sie pilka nozna

Gość maadlen
To może joypada, jeśli gra na komputerze to mu się przyda. Do 30 zł na pewno znajdziesz wiadomo bedzie gorszy niż te po 60zł ale dla młodego do gry powinien byc spoko

Gość gość
Może jakieś kosmetyki, typu antyperspirant, żel do mycia twarzy (to jako dodatki) i np. książkę

Gość gość
jeśli interesuje się piłką nożną, to najlepiej jakbyś znała jeszcze jego ulubiony klub piłkarski, a wtedy masz mnóstwo możliwości, co może być związane z ulubionym klubem: kubek, piórnik, czapka,szalik, ręcznik. Możesz kupić piłkę nożną, skarpetki piłkarskie, ochraniacze, strój piłkarski, torbę na treningi, teraz moj syn zbiera karty z piłkarzami i ma album do tego. najlepiej idź do sportowego, tam na pewno coś ci wpadnie w oko. aha jeszcze bidony, jeśli trenuje piłkę nożną, bo pisze ci co mój 12 letni syn lubi, ale grając w piłkę nożną od 6 lat. Trochę droższy prezent to korki. jęs;li lubi czytać, jeśli!!!!!!! to jest mnóstwo książek na temat piłki nożnej. Wiem, że dużo dzieci 12 letnich lubuje się w fantastycznych książkach, ale mój syn akurat woli sport.

Gość katić

Jeśli młody interesuje się piłką nożną, kup mu jakiś gadżet. Może być koszulka, nie wiem może nawet fajne ochraniacze lub piłki. ja ostatnio synowi szwagra na urodziny kupowalem w sklepie 11teamsports. Młody z zestawu jest zadowolony i co przychodzimy w gości to sie w nim pokazuje ;)