Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania88989

jakie obrusy na swieta

Polecane posty

Gość ania88989

jak bedzie najbardziej pasowac wedlu was? bialy obrus i ozdobne dodatki, czy obrus z ozdobami to jednak fajny pomysl? :) ostatnie chwie na zastanowienie ;)

Gość gość
na swieta pasuja wszystkie obrusy, na sylwestra z reszta tez. moją zasadą jest to zeby obrus byl dobrej jakosci, solidny. np bialy jest klasyka ktora zawsze pasuje. moze jakis bieznik? są ostatnio trendy

Gość piąteczka33
ja zrobilam w bieli i srebrze, mysle ze polaczenie mbieli z jakims kolorem bedzie zawsze swietnie wygladac ;) i obrus byl dobrej jakosci ;)

Gość trzynastka13
ja szukalam czegs dobrego z granatem i w koncu nie kupilam :( mam nadzieje ze za rok mi sie uda ;)

Gość olga wiolga
ja mialam bialy i narzucilam bieżnik, ten konkretnie: www.krainaobrusow.pl/Katalog/Obrusy/BOZE-NARODZENIE/NAKLADKA-SWIATECZNA-MT-40X140-GWIAZDKI-SREBRO.html super sie sprawdzil ten pomysl. za rok moze umieszcze na inny kolor obrusu ;) lubie biezniki, sa dobre na wszystko ;)

Gość sylwkowoooo5
popieram pomysl z bienikami ;) moj sylwestrowy stol jest tak ozdobiony juz :D czeka na podanie kolacji i gosci ;)

Gość aniusiaa00a
sliczny bieznik. a cos jeszcze kupilas w tym sklepie? robie urodziny za 3 tygodnie i pomyslalam ze taki stol z bieznikiem (mają tam ich trochę) bylby hitem ;) iealna ozdoba

Gość olga wiolga
nic niekupilam wiecej, ale ten jest super ;) po jenduym zakupie polecam ten sklep w kazdym razie ;)) mysle ze kiedys do niego wroce bo dzisiejszych czasach mozna sie nadziac i jak sie ma cos sprawdzonego to warto wracac ;)

Gość aniusiaa00a
;) zapisze sobie w mojej liscie sklepow ten adres ;) bieznik jest naprawde fajny, jeszcze raz ;))

Gość wągrówa
czerwony obrus to wg mnie klasy <3 nie bialy ;)

Gość Olka3445
a jaki obrus polecilibyście mi na taki stół http://www.salonmeblowy.net.pl/kp,0,329/stol-s12-okragly-z-prostymi-nogami.ehtml bo ciągle mam problem gdyż sam obrus to może jeszcze kupię ale dodatki

Gość gość
A jaki obrus jest lepszy lniany, bawełniany czy coś sztucznego (poliester)?