Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku mam tasiemca i strasznie boli mnie brzuch

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam kilka tygodni temu tabletki z larwami bo musiałam szybko schudnać do sylwestra. Sprzedawca zapewniał że to bezpieczne dostałam odtrutkę ale od wczoraj to jakaś masakra. Czuję się jakbym umierała. Wzięłam apapy ale to na nic. Nie chcę iść do lekarza, bo weźmie mnie za idiotke. Pomóżcie bo już nie wytrzymuje!!!!

Gość gość
a za kogo innego ma cię niby wziąć skoro idiotką jesteś?? poza tym na forume też będziesz traktowana jak idiotka. And rightly so!

Gość gość
rozumiem ze odtrutke wzielas ? czy moze nie masz mozgu i kosztem bolu chcesz dalej chudnac ;/

Gość gość
a zdajesz sobie sprawę, ze ta odtrutka może ci goovno dać? szczególnie jeśli zafundowałaś sobie uzbrojonego... głupich nie sieją. sami się rodzą. i sami się eliminują :D

Gość gość
Nie brałam jeszcze odtrutki bo chciałam wytrzymać conajmniej do sylwestra. Poza tym schudłam dopiero niecałe 3kg. Chce tylko żeby przestało tak boleć. i to nie jest uzbrojony, nie jestem aż taką idiotką...

Gość gość
Niech ktoś pomoże. Jaki jest najlepszy środek na ból brzucha??

Gość gość
bo oczywiście sprawdziłaś badaniami parazytologicznymi co masz w bebechach... Dziewczyno z każdym kolejnym zdaniem coraz skuteczniej udowadniasz bezdenną głupotę. Idź lepiej do tego lekarza, ale przy okazji niech ci lobotomię zrobią.

Gość gość
nawet jak wezmiesz cos na bol to jak tabletka przestanie dzialac to bol powruci i nic to ci nie da

Gość gość
ja p*****le to jednak nie wziela ODTRUTKI bo kosztem bolu chce schudnac ;/ no normalnie idiotka;/

Gość gość
Bo jak teraz wezmę odtrutkę to wszystko pójdzie na nic. Nie po to wydałam kasę i męczyłam się przez miesiąc z robalem żeby nie było zadnego efektu.

Gość gość
no to umieraj z bolu ;) za wczasu przejrzyj sobie trumny, lub urny na prochy, wybierz taka jaka c****suje ;) w sumie stype mozesz zaplanowac, pogrzeb ;)

Gość gość
ja tez dlatego zartuje o jej pogrzebie ;)

Gość gość
Do rodzinnego po lek na robale Pyrantelum jest na glisty i owsiki nie wiem czy tasiemcem tez Kiedyś używali sie naparu erotyczny, ale on może być toksyczny Oprócz tego czosnek, cebula, pestki dyni

Gość gość
Niestety sa debiliki na tym swiecie ......moje kondolencje

Gość gość
To ktoś udaje głupa a wy wierzycie!!!!!

Gość gość
Dobrze sie ubezpiecz, jak kipniesz zeby starzy mieli na pomnik.