Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasi mężowie też maja wigilie w PRACY mój pewnie juz chla wódke

Polecane posty

Gość gość
ale w czym masz problem, chyba w tym ze sama nie masz innego życia poza domem. Moj mąż ma wigilię w pracy i baluje, jak ja mam to też baluję. Zycie toczy się dalej, nikt nikogo łancuchami w domu nie zatrzymuje. Najgorsze są takie baby ktore nie mają zadnych znajomych i drą mordę jak mąż gdzies wyjdzie, bo ma z nimi w domu siedzieć i gnuśnieć. Nie dziwota że tacy faceci znajdują sobie laskie na boku, albo o swoich żonach mowią "moja stara znowu b edzie się farła"

Gość mamaiżonaaa
wiecie co... nie wiem od czego to zalezy czy facet sie zmienia po slubie, jestem z moim 14 lat i nic sie nie zmienilo, a jesli juz to na + naprawdę nie wiem...kolegow na od lat tych samych(lubia wypic, ale on jedno piwko z nimi, pogada i spada do domu), nie pali od 12 lat, pomaga w domu, prawie ideał

Gość gość
nie wiem, ale coraz bardziej mnie to wszystko przeraża.

Gość gość
moj maz mial organizowana impreze w knajpie i poszedl , nachlal sie i na zdrowie, ja tez mialam impreze organizowana w restauracji, nachlac sie nie moglam bo w ciazy;) ale tez fajnie bylo:) bez przesady, nie bede mu zabraniac wypicia raz na ruuuuuski rok ,

Gość gość
raz na ruuski rok mozna ale nie co pare dni tlumaczac sie a bo jest okazja....... sa osoby ktorzy sa domatorami i sa ktorzy lubia wychodzic. ja wole siedziec w domu z dzieckiem a mo stary woli wyjsc na miasto czesto wraca uchlany za to ja rano daje mu w morde i sie dre ..... ma deb... obowiazki przy dziecku a nie koledzy i piwko....... jak to nie pomoe to nara do mamusi bo mieszka u moich rodzicow.... dobrze ze jezdzi w delegacje na jego gebe nie bede patrzec........

Gość Bo śledzik
to tradycja i tylko od nas zależy czy wypiję 1 lufkę czy zdoję się jak świnia . Ja jestem już po .

Gość gość
ja miałam wigilijną imprezę służbową w knajpie w zeszłym tygodniu. Po pracy od 16-tej do 22-giej. Potem odprowadzanie się z koleżankami i kolegami do domu, wróciłam na 23-cią. Przed powrotem dałam znać, ze juz koniec imprezy i mąż czekał z gorącą herbatką i pościelonym łóżkiem.