Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IDEALNA kochanka

Polecane posty

Gość gość
A moim zdaniem skoro on o niej pisze i spotyka sie za jej plecami to juz zdradza ...

Gość gość
Taaa jasne, bo będąc w związku malżeńskim to już spotykać się nie wolno z innymi ludźmi. Takie same masz dowody jak i ta walnięta, co założyla ten śmieszny temat, że nie ma wiernych facetow :D

Gość gość
I jeszcze jedno, jak on by tak za tobą latał, to ty nie siedzałabyś na kafe w Boże Narodzenie, żeby zadawać glupie pytania typu jakie cechy ma idealna kochanka.

Gość gość
są ludzie,ktorzy dorastają do małżeństwa,są odpowiedzialni za siebie i rodzinę,nie przynosza sobie i bliskim wstydu i rozczarowania jest patologia bez zasad,myśli kroczem,pozbawiona wstydu i honoru aż dziw bierze,że ta patologia przypomina sobie o rodzinie dopiero w wigilię i w święta ....czasami nie sadzę,ze żony niczego nie widzą glupia autorka kochanica łudzi się,ze zmieni d****arza

Gość gość
Do mojego meża przyczepiło się jakieś szmacisko i wydzwania przez całe święta, ale on nie odbiera od niej telefonów. Wyciszył dzwonki, tefon położył na stole, nie chowa go i sam się przyznał, że to ona nie daje mu spokoju. Zdzira najwyraźniej się zawzięła, że rozwali nasze małżeństwo, bo w innym przypadku myśląca kobieta dawno by już zrozumiała, ze on ją olewa komisyjnie i by sobie odpuściła. Na chwilę obecną męża telefon leży na stole przy mnie i tak sobie razem liczymy te nieodebrane połączenia i się smiejemy. Jak zdzira się nie uspokoi przez najbliższą godzinę, to ja odbiorę ten telefon i poślę jej taką świateczną wiązankę, że zapomni kiedy i gdzie się urodzila.

Gość gość
hej zono! Nie wiesz co zrobić???Skoro wiesz,że szmacisko dzwoni,to odbierz i powiedz jej tak by w pięty poszło.Jak widzisz dla takiej zdziry rodzina i święta nic nie znaczą.Zawsze mowię,ze k...będzie k....a taka zasad nie ma.

Gość gość
Uspokoiła się na chwilę i przestała dzwonić, to ja do niej zadzwonilam, ale nie odebrała telefonu, więc zadzwonilam ponownie i znów nie odebrała. Dziwne. Szmata kafe czyta?

Gość gość
Ja nie dzwonie i nie pisze nigdy pierwsza. Tylko mu odpisuje tak wole. Co do swiat to on chciał ale ja nie, u nich chyba to tylko wolne dni ...ja spedzam swieta z rodzina jednak. Co do spotkan masz racje ale probował mnie całowac***proponował wiecej wiec nie chodzi o zwykłe spotkanie. A ta co tak dzwoni to dziwna jakas. My wczoraj gadalismy od 20 wiec gzie tu mowa o czasie dla rodziny, ale sa rożne sytuacje.

Gość gość
A co do dowodów to nie potrzebuje, traktuje go jako dobrego znajomego, widze ze on jest bardziej za mna i na żaden rozwod nie liczyłabym jakby co.

Gość gość
No to widocznie to jemu zależy ale pozory zachowuje dobrego meża

Gość gość
ty kochanka z tego co widzę to ty święta spędzasz w necie na forum a nie z rodziną. wczoraj tu pisałaś dziś też piszesz i w wigilię też pisałaś. dzień przed wigilią założyłaś ten temat. kiedy ty masz czas dla rodziny? masz męża i dzieci?

Gość gość
Nie mam meża, spedzam z rodzina ale od obiadu;-)

Gość gość
Powinna byc wyrozumiała,miła,madra i sexy czyli mprzeciwienstwo żonki

Gość gość
Mądra kochanka he he he he. A która mądra kobieta świadomie i dobrowolnie zostanie zapchaj dziurą i workiem na sperme dla żonatego chłopa? Wyrozumiała i mila musi być, bo żaden żonaty nie będzie tolerował dąsów obcej baby i szybciutko kopnie w dopsko wiecznie nadąsaną i niezadowoloną kochankę

Gość gość
"Nie mam meża, spedzam z rodzina ale od obiadu"-------> to spędzasz święta z mamą i tatą jak małolata? a dziecko masz? ile ty masz lat?

Gość gość
Idealnych na pewno nie ma.Ale są ntakie co mają to coś czego żona nie ma ;)

Gość gość
Mnie kochanek podczas sexu poprosił czy może mi wylizac, lizał z pol godz, poprosil czy moge mu wziac do ust, już wszystko wiem czego mużona nie da

Gość gość
Kiepski w te klocki jest, musze mu mowic coi jak, dziwne

Gość gość
spelnia to co zona odmawia i zawsze jest chetna

Gość gość
mowcie co chcecie ale to zonaci lataja i szukaja chetnych! Nawet nie wiecie ilu jest zainteresowanych seksem na boku wiec nie wincie tych kobiet, ktore sa wolne, bo jak nie jedna, to druga

Gość gość
Idealnych na pewno nie ma.Ale są ntakie co mają to coś czego żona nie ma oczko.gif x x x x x x x x Taaa szparę w poprzek :D:D:D

Gość gość
nie o to chodzi, ale np sa mile, usmiechnieta, dynamiczne, nie sa klodami, sa aktywne w lozku

Gość gość
A ja wam coś tylko powiem, kiedys za mna latal zonaty facet, sporo starszy byl. Dwa spotkania kino, kawiarnia- pomyslalam sobie ze w koncu moze serio ma problemy w domu i chce pogadac. A to nie zdrada w koncu. A za trzecim razem mnie zaprosil na spacer po parku, usiedlismy na laweczce a ten...zaczynam nie calowac, wklada reke pod bluzke... i to facet na wysokim stanowisku, bardzo madry . Bylam w szoku!

Gość gość
musi miec mega orgazmy byc glosna niegrzeczna- facet

Gość gość
Zawsze gotowa. :-)

Gość gość
nie o to chodzi, ale np sa mile, usmiechnieta, dynamiczne, nie sa klodami, sa aktywne w lozku x x x x x x x No niechby tylko spróbowały grymasić, dąsać się, zbijać bąki, a jęzorami szastać zamiast lizać jaja, toby dostały takiego kopa w dopsko na rozpęd, że nosami ugrzęzłyby w tej własnej szparze w poprzek. :D

Gość gość
Ja jestem kochnką i jestem humorzasta, nie odbieram czesto jak dzwoni, nie odpisuje czasem na jego smsy, odmawiam spotkan. I co? Lata za mną jak ....

Gość gość
A jak mu coś nie odpowiada to droga wolna i on jest tego świadomy, nikt go na siłę nie trzyma:)

Gość gość
Tak jasne dobrze, ze jest takie forum, gdzie anonimowo można pokłamać :D

Gość gość
ale dlaczego nie wierzysz? nie rozumiem