Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMY W CO SIE UBIERACIE JUTRO NA WIGILIE

Polecane posty

Gość gość

ja mam kilka koncepcji, ale,ze jeszcze nie mam za dobrej firgury, 2 m-ce temu urodzilam i z 10kg mam do zrzucenia nie wiem w czym bede najkorzystniej wygladac pomyslalam o czyms takim:spodnie czarne, bluzka szara z baskinką i bialym kołnierzykiem, bedzie ok?

Gość gość
ja zakładam fartuch :D

Gość gość
hehe, no z rana to ja też:D,ale chodzi mi o kolacje wigilijna z rodziną

Gość gość
Ja jutro bede chodzila w nowym fartuszku stylonowym w motywy kwiatowe.To bedzie prezent dla mojega mezusia.

Gość gość
no ale przecież tą kolację ktoś musi podać to jak mam być ubrana? zakładam fartuch na ciuchy i tyle, pod fartuch leginsy i trykotka

Gość gość
Nie straciłaś czasem rozumu przy porodzie, że pytasz kafe w co się ubrać?? Jak kupujesz papier toaletowy to też masz dylemat i pytasz obcych? Wstydziłabym się matki tłuka.

Gość gość
nie, z rozumkiem wszystko ok. tylko pytam, bo chce ladnie wygladac:)

Gość gość
Brzydkiemu tłumokowi to nic nie pomoże.

Gość gość
z 10kg nadwaga nie bedziesz ladnie wygladac....

Gość ojsdja
a co c**przeszkadza, że pyta?? pytanie dobre jak każde inne i brzmi zasadniczo w co ubierają się inne mamy, w ferworze opieki nad niemowlakiem i przygotowań świątecznych laska postanowiła się odprężyć i zaspokoić babską ciekawość w co ubierają się inne mamy... i nic w tym złego --- a tobie frustracie WESOŁYCH ŚWIĄT :O

Gość gość
Ja bede jutro w samym fartuchu stylonowym zalozonym na bielizne.Bo mam bardzo cieplo w kominku.

Gość gość
ja się nigdy scecjalnie nie stroję na wigilie, srednio mnie obchodzi opinia tesciow i rodziny na temat mojego wygladu. Ubieram cokolwiek

Gość gość
ale czy Ty nie rozumiesz, ze ja chce ladnie wygladac dla siebie i meza a nie tesciow i innych ludzi??? na codzień nie mam jakos swojego stylu, a pomyslama,ze w/w zakryja moje male mankamenty figury poki co:)

Gość gość
Ja uwielbiam chodzic w podomce stylonowej i bede tak chodzila do wieczora.

Gość gość
autorko osoba z nadwagą w połączeniu z baskinką wygląda jak kupa, odradzam, załóż jakąś tunikę, coś luźnego co zakryje nadwagę

Gość gość
haha,ale macie problemy ja pierdziu, mozgi zryte

Gość gagibugigi
Droga mamo ja zakladam sukienke rekaw 3/ 4 w pepitke szara do tego ciemne czarne rajstopy jakis delikatny wisorek i tyle:)

Gość mamaiżonaaa
no ja nie jestem dopiero co po ciazy i mam bardzo dobra figurę:) zakladam spodnice rozkolszowana ze skorki i to tego bialo-czarna bluzke koszulową:) świeta to jednyna okazja kiedy maz moze mnie zobaczyc w spodnicy (nie licze wesel i innych tego typu okazji):D wiec bedzie happy:D/ / / /co do Twojego zestawu myslę,ze jest ok:)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość autorko osoba z nadwagą w połączeniu z baskinką wygląda jak kupa, odradzam, załóż jakąś tunikę, coś luźnego co zakryje nadwage ....................... haha, ale polowa te wagi to moje piersi, po 2 kg na jedną:D

Gość gość
Ja bede w fartuszku siedziala i nikt mi nic nie powie.Mam bardzo przezroczysty we wzorki.

Gość gość
a co ważyłaś sobie piersi ?? :D

Gość gość
nom, kladalam na wage elektorniczną:)

Gość 12345678899
spodnie , bluzka, żakiet kolorystyka:czarno-bialo-szara

Gość gość
Ja fartuch stylonowy dlugi do kolan i biustonosz bialy i majtki biale a na nogach cieple kapcie.

Gość gość
aidasy dzinsy jaka bluzeczka u nas w domu nie stroi sie ani nic he chlopaki nawet w bluzach z kapturem siedza przy stole i co? a na wigili nie mamy 12 potraw tylko 8 zamiast karpia paluszki rybne nie ma kuti ktora tak lubie i wogule jest sztucznie i falszywie przy stole ..... nie lubie swiat....... a i nikt nie dostaje prezentow tylko male dzieci.....

Gość gość
to wspolczuje cudownej rodzinki:D patole jakich mało:D

Gość gość
Wigilia - mała czarna z koronki, czarne, wysokie kozaki, płaszcz beżowy i szalik kominPierwszy dzień świąt- czarna mini i luźna miętowa koszula, czarne rajstopyDrugi dzień świat-czarna sukienka prosta i czarne rajstopy  Mąż oczywiście garnitur.

Gość gość
bezdieswz siedziec w tym kominie i plaszczu przy stole wyilijnym?? serio?

Gość gość
Ja na swieta w domu z mezem i 3 dzieci , sami . Ubieram 2 synow w nowe podkoszulki biale i spodnie,,coreczce kupiłam ladna sukienke . Jak zaloze nowe rude spodnie i bluzke .Maz zalozy koszule i spodnie

Gość gość
Ja mam fajne czarne dresy, właśnie doszywam trzec****sek, bo były tylko dwa. Normalnie to chodziłam z tymi dwoma, ale podczas wigilii musi być jednak bardziej elegancko 🖐️