Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mycie prawie 2 latki

Polecane posty

Gość gość

mamusie czym myjecie swoje prawie 2 letnie dzieci? szampon i mydlo czy raczej stawiacie na na zele 2w1? przez ostatnie 3 tyg leczylam corke z uczulenia ktore dostala od zjedzenia mandarynki... bylo wlewane oilatum podawany antybotyk smarowanie skory mascia..... corka jest zdrowa skora mieciutka w dotyku czy moge juz dziecko myc np zelem 2w1? nie chce i nie powinnam myc dziecko mydlem bo wysusza...... widzialam w sklepie mydlo w plynie bialy jelen do skory wrazliwej i sklonnej do alergii czy ktoras z mam przetestowala juz to mydlo? polecacie? zaznaczam ze nie chce kupowac drogich emolientow........

Gość gość
biały jeleń jest super, nie uczula.

Gość gość
dobry skład mają kosmetyki z Babydream z Rossmana oraz Hipp (mało składników i brak SLS). Mydło jak sama napisałaś bardzo wysusza - również biały jeleń.

Gość gość
biały jeleń jest świetny, ja myję nim twarz i nic mi nie wysusza, kosmetyczka mi doradziła na moje problemy alergiczne. Baby dream to sama chemia.

Gość wwwweeeeewwww
przez ostatnie 3 tyg leczylam corke z uczulenia ktore dostala od zjedzenia mandarynki... Autorko czym się objawiało to uczulenie? Jakie zmiany były na skórze? Ja tez podejrzewam uczululenie na cytrusy, bo ostatnio sporo tego pojadł.

Gość gość
Babydream to sama chemia??? dziewczyno, doinformuj się! i nie pieprz głupot:O widać, że pojęcia nie masz na temat składów kosmetyków:O Biały Jeleń i drugi składnik w składzie SLS... szkoda słów:O

Gość gość
moja corka zjadla moze 2 male kawaleczki mandarynki w poludnie.... reszte wyrzucila do kosza... wieczorem rozbieram corcie do kapieli a ona ma brzuch plecy i tylek w czerwonych krostkach... dziecko zaczelo sie drapac z niektorych miejsc leciala krew...... rano pojawily sie takie czerwone plamy lekarka mowila ze to rumienie czy cos takiego i jaka diagnoza? uczulenie na cytrusy ..... wykupilam syrop Aerius na recepte Oilatum i masc Cutibaza bez recepty......

Gość gość
ja 3 dni temu kupilam kremdo twarzy i ciala z firmy Babydream. efekt taki ze corka placze jak tylko widzi tubke ichce jej posmarowac twarz przed wyjsciem na podworko..... w skaldzie ma rumianek na ktory byla uczulona jako noworodek... teraz ma prawie 2 latka i nie wiem czy przez ten krem mi plcze bo ja twarz piecze chcociaz nie ma zadnych krostek czy moze ma takie fochy bo u nas w domu jest bunt dwulatki......