Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwe zeby w ciagu 3 lat obejrzec

Polecane posty

Gość gość

prawie 19 tys filmow? mam konto na fimwebie i od czasu do czasu zerkam na gusta filmowe innych uzytkownikow aby wyłapac jakis dobry film. no i znalazlam uzytkownika, ktory na swoim koncie ma obejrzanych prawie 19 tys filmow, do tego 23 seriale, nie wspomne, ze ocenia takze gry komputerowe. wierzyc mi sie nie chce, ze koles przerobil tego tyle. ja przez cale swoje zycie obejrzalam ok. 2000 filmow, kilka seriali, zagralam w kilka gier. i albo gosciu od rana do nocy oglada tv albo po prostu strzela ocenami na prawo i lewo, rzucajac noty na chybil-trafil, w sensie, jak mi sie spodoba opis pierdyknę 10/10, a co!

Gość gość
3 lata x 365 dni w roku = 1095 dni 1095 dni x 24 h = 26 280 h 26 280 h / 2,5 h = 10 512 filmów oglądanych 24h/dobę codziennie przez 3 lata

Gość gość
To nie oznacza że ktoś tyle obejrzał. Sam często jak na filmwebie trafię na film, ktory oglądałem w przeszłości to oceniam. Ponadto często zdarza mi sie nie oceniac filmów tygodniami, a potem zalogować się żeby ocenić ich kilkanaście.

Gość zacietrzewiony osiołek
to nie jest tak, że akurat w tym czasie ktoś musiał obejrzeć te filmy. Ktoś mógł całe życie oglądać filmy i dopiero niedawno zacząć je oceniać. Sam bym ocenił tyle gdyby mi się chciało w pare dni, ale po co? heh

Gość gość
ej koleś wyzej - "gość" to standardowy nick bez zalogowania.... Ja odpowiadalem na autora/autorki wpis... de facto też gość.

Gość gość
to ja autorka ok, zle to napisałam. koles ma konto od 2010 roku i od tego momentu ocenia filmy. rozumiem, ze moze oceniac filmy, ktore widzial x-czasu temu, ale mimo to wg mnie to niemozliwe zeby obejrzec ich az tyle! jak wspomnialam sama mam tam konto, od 4 lat i przez ten czas ocenilam ok. 2000 filmow, w tym te ktore widzialam dawno temu, gdy jeszcze konta nie mialam kurczę, własciwie to w sumie co mnie to obchodzi, ale z drugiej strony denerwuja mnie takie osoby, które "sztucznie" zawyzaja badz zanizaja oceny, nie ogladajac w ogole filmow. a po czym wnioskuje, ze ten koles ich nie oglada?? bo totalne szmelce ocenia na 10/10 i naprawde, nie wierze w to, ze ma tak spaprany gust. natomiast filmom wartosciowym zaniza noty.