Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek do konca zycia

To moja fotka chyba jasnym jest dlaczego nienawidzę rodziców

Polecane posty

i44.tinypic.com/2wdoa9u.jpg Przegrałem życie. Z takim ciałem nie mogłem zdobyć wykształcenia, nigdy nie mogłem zdobyć dobrej pracy, nigdy nie mogłem mieć znajomych, rodzice nigdy nie mogli mnie kochać, ludzie nigdy nie mogli mnie lubić, nigdy nic nie mogłem osiągnąć, nigdy się żadnej kobiecie nie podobałem. Super, co nie?

Co mogłoby pomóc? - Przeszczep twarzy (na razie niemożliwe) - Przeszczep penisa (na razie niemożliwe) - Wydłużanie kończyn dolnych (na szczęście możliwe)

Kompleksy? Ja o kompleksach marzę, ale fakty są faktami, rysunek oddaje tragizm sytuacji.

Gość ekekeke
Na poczatek mozesz sie ogolic na lyso wielu facetow ktorzy maja zakola tak robi. Jak nie na lyso to malenki jezyk. Twarz to nie wiem czy jest brzydka czy odrazajaca bo to roznica. Ja jestem wysoka blondynka z jak o mowia dlugimi nogami , podobno ladna:) I mialam kiedys bardzo przystojnego meza (wysoki dobrze zbudowany brunet oczka zielone, baby sie ogladaly) I zostawilam go dla faceta ktory nawet ladny nie jest(sorry moj Misiu :) ) ale za to nie ma nasrane w glowie jak moj byly piekny ksiaze. Tak wiec moze problem jest w psychice autorze? Nie chce umniejszac Twojego problem ale czy to naprawde o brak urody chodzi? Jest wielu brzydkich facetow I jakos znajduja partnerki

Oczywiście, że tylko o urodę. Nie ma takiej konfiguracji cech osobowości i charakteru, żebym zainteresował sobą jakaś "zdrową psychicznie" i mającą krztę godności kobiety. Nawet jakbym był bogaty, to nic by to nie zmieniło, bo wszystkie interesowałyby się pieniędzmi, nie mną. Ludzie których los ukarał jak mnie, jak się wiążą, to z przyczyn ekonomicznych.

Co to znaczy, że nawet nie jest ładny? Najgorsze jest to, że tego nie da sie zmienić. Co innego, gdybym zwalił sprawę w przeszłości i stąd jestem jaki jestem, ale nie, to nie moja wina i nie miałem na to wpływu. Chyba nikt nie lubi czuć się bezsilnym w czymś, co jest dla niego niezmiernie ważne.

Od początku byłem strasznie nieśmiały. Już w podstawówce, jak mnie jakaś dziewczyna co mi się podobała odezwała się do mnie, to się czerwieniłem.

Gość gość
ile masz lat ?

Za dużo. Czuje się 3 razy starzej, niż rzeczywiście mam.

Gość Pollum
Łysienie bierze się z małej proporcji białka w diecie. Jedz odżywkę białkową codziennie do śniadania nawet gdy nic nie ćwiczysz. To wyhamuje sporo postęp łysienia. Sa też blokery (leki) enzymu który odpowiada za łysienie (5 alpha reductase inhibitors), które mogą sporo odwrócić łysienia. Na mały penis jest rada: dziewczyna, która chce seksu ale tylko po ślubie. Na mały wzrost jest jedna rada: eleganckie ubrania, które redukują niski wzrost w oczach kobiet.