Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opuchlizna

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny strasznie pachnie mi całe ciało szczególnie nogi, czy mogę temu jakoś zaradzić oprócz leżenia?

Gość gość
A jak ciśnienie?

Gość gość
Ciśnienie w normie i wszystkie inne parametry też a ja ledwo żyję. To mnie az boli? Szczegolnie nogi, sa jak parówki doslownie i to te grube!

Gość gość
Nasmaruj się końskim gównem !!!

Gość gość
mnie nic nie pomagało -było coraz gorzej -dopiero po porodzie woda zeszła i zniknęła opuchlizna.

Gość gość
Dzięki ale tego juz próbowałam i nie działa, , może kon musi byc odpowiednio karmiony :p

Gość gość
Autorko jedynym złotym środkiem jest poród:) Ja jak zaczęłam puchnąć tak waga leciała na łeb na szyję ok 1,5-2kg tygodniowo! Nawet byłam w szpitalu z podejrzeniem zatrucia ale wyniki były dobre. Dzieki temu wszystkiemu przytyłam ponad 30kg:( Ale 2 tyg po porodzie gdy w końcu ujrzałam własne kostki na wadze było -20kg! Dzis ważę tyle co przed ciążą i Bogu dzięki bo już się bałam, że nie zrzucę tego balastu.

Gość gość
Podczas lezenia miej uniesione nogi do góry i stopami rob kuleczka. Dziesiec w jedna strone i dziesięć w druga. Powtorz serie kilka razy. Mi pomoglo a po porodzie miałam tak spuchnięte stopy, ze ledwo chodziłam.