Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotne święta

Polecane posty

Gość wejherland
gośc ktory pisze o samobojstwie jak mu ktoś umrze, uwierz mi - to nie tak, ja myślałam tak samo, ale splot wydarzeń po śmierci tej ukochanej osoby sprawiły, ze miałam jeszcze dla kogo żyć. Teraz już raczej nie mam, ale się nie zabiję bo obiecałam spełnić jedną jedyną rzecz- dla tej nieżyjącej już osoby. :)

Gość wejherland
No i do autorkaaa1 - wiem, ze Ci cieżko tez nikogo nie mam, ale zostawić Ciebie samą ? facet ? Wolałabym być chyba jednak sama niż w takim 'pseudo związku' . :(

Gość autorkaaaaaa1
wiem i zdaje sobie z tego sprawe ale to nie jest takie proste. rozstawalismy sie wiele razy i po prostu nie umiem bez niego mimo to ze w sumie i tak jestem bez niego ... to trudne

Gość wejherland
Ja też zyje bez faceta ktory mnie zostawił no.. i żyję. I coraz lepiej sie mam. Wiem, że to nie łatwe. Ale popatrz szczerze ile dla niego znaczysz? Nie piszę złośliwie, ale ja nie wyobrażam sobie zostawić faceta żeby iśc sie nawp*****lać do rodzinki. :( W każdym razie Wesołych 🌼

Gość nie czaję tego użalania
nad spędzaniem samotnych świąt Po 1 święta "tylko z facetem" bez rodziny, z definicji nie są samotne :D To wręcz ekstra święta, można zrobić sobie kilka wymyślnych potraw zamiast 12 dań, popić winkiem... :D Po 2 święta samemu mogą być również przemiłe: -tak jak wyżej kilka ekstra dań -relaks, kobiety mogą robić sobie domowe spa :D W obu przypadkach nie trzeba udawać miłego, uśmiechać się do każdego, znosić głupich pytań ze strony rodzinki, nie będzie się obgadywanym przez kochaną rodzinkę i ogólnie ma się ŚWIĘTY SPOKÓJ

Gość gość
a Ty wyzej - masz juz dosc swojej rodziny i tak piszesz , czy spedziles,as juz kiedys samotnie choc jedna Wigilje , jesli nie to dlatego nie czaisz ...

Gość gość
...bo nawet 12 dan na stole nie wynagrodzi braku choc jednej jedynej bliskiej osoby , chocby tej na telefon , a brak rodzicow w tak mlodym wieku jak autorka to naprawde jest ciezkie doswiadczenie przez los , mnie umarla mama w tym roku i choc jestem pare lat starsza , swiat mi sie zawalil i wiem ze juz nigdy nie bede miala zadnych swiat .

Gość autorkaaaaaa1
moze i racja, moze nie mam nad czym sie uzalac***** prostu przyjac ze jest to dzien taki jak kazdy inny...

Gość gość
o. znalazlam swoj temat. to byl ciezki cxas

Gość gość
czasem jest ciezko,czasem jest lepiej...trzymaj sie

Gość gość
Tez pisałam w tym watku ( mama zmarla w ubiegłym roku ). Minely już kolejne swieta i tez samotne a wcale nie jest lepiej . Pociesza mnie tylko to ze Krollestwo Boze jest blisko .Pozdrowienia dla autorki .

Gość autorkaaaa1
no ja wielkanoc juz z facetem spedzilam zaczelo sie ukladac wkoncu

Gość autorkaaaa1
dziekuje za pozdrowienia rowniez pozdrawiam

Gość gość
To super.