Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pollum

Czy powtórne małżeństwa wdowców wdów są szczęśliwe

Polecane posty

Gość Pollum

Znacie kogoś takiego?

Gość gość
koleżanka ze studiów wyszła za wdowca z jednym dzieckiem ona miła swoich dwoje słyszłam od znajomej ze sa nadal razem i juz małżenstwo ona była wdowa trzy lata on pięc wdowcem maja tez jedno wspólne jednym słowem pełna chata na całego

Gość przecież to zależy
jak się dobiorą i czy już wyleczyli się z poprzednich miłości

Gość gość
ciocia ponownie wyszła za mąż po dwóch latach od smierci wujka za kolegę z liceum. Z tego co wiem są szczęsliwi już ładnych parę lat.

Gość gość
sa takie wdowy i wdowcy którzy byli hiper szczesliwi w malżenstwie a nagla smierc zony męża rozpocezła dla nich męczarnie i wtedy żadna zaden nie zastapi pustki bedzie tylko zastepnikiem ale takich idealnych małżeństw jak na lekarstwo raczej wiekszośc tych kawalerów i panien z odzysku odnajduje druga połówkę mi ksiądz na naukach przedmałżenskich wieki temu powiedził iz statystyki kościelne mówia ze czesto dopiero drugie małżenstwo jest udane bo wiemy tak napradwe czego oczekujemy od drugeij osoby przy pierwszym nabieramy nauk nierozumiałam o czym mówił teraz juz wiem

Gość dzieci też przychodzą
czas wszystko leczy, jak się trafi na odpowiednią osobę, to można znów być szczęśliwym.

Gość tris345
"mi ksiądz na naukach przedmałżenskich wieki temu powiedził iz statystyki kościelne mówia ze czesto dopiero drugie małżenstwo jest udane bo wiemy tak napradwe czego oczekujemy od drugeij osoby" Ksiądz promował powtórne małżeństwa po rozwodach?

Gość tak jakoś mi smutno
nie po rozwodach, tylko chodziło o wdowy/wdowców

Gość gość
udane są tylko te, zawarte z WIELKIEJ MIŁOŚCI. Czy po utracie ukochanej osoby można powtórnie się zakochać?

Gość gość
tak. moja mama i ojczym to wdowcy. sa razem od 3 lat, od 2 malzenstwem. i chyba sa sobie przeznaczeni :)