Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to naprawdę taki obciachowy prezent pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Skarpetki dla faceta? Bo ja w tym nic obciachowego nie widzę, a na jaki portal nie wejdę to wszędzie piszą, że to wstyd, czyli co mam kupić? książkę co będzie się kurzyć na szafce, kosmetyki których i tak używać nie będzie (sprawdzone z moim tatą, nie używa kosmetyków, które mu kupuję), alkohol? nie pije. Nie pali. Golarka? za droga, nie zamierzam wydawać na chłopaka więcej niż 50zł. Bluzę kiedyś kupiłam, nie nosi. Więc ja się pytam co kurde nie jest obciachowym prezentem i co wy macie do tych skarpet?

Gość nikoletta90
Jako uniwersalny prezent polecam dobry alkohol np. czerwone, wytrawne wina bądź luksusowe whiskey. Ciekawą ofertę mają na sklep-wina.pl. Już kilka razy robiłam tam zakupy i jestem zadowolona z jakości towaru i obsługi. Pozdrawiam.

Gość gość
Mnie się nasuwa inna myśl - coś słabo swojego chłopaka znasz, skoro nie umiesz wybrać książki, kosmetyku, płyty, alkoholu czy ciucha, który lubi czy by mu się spodobał. Zamiast skakać na jakieś skarpetki może pomyśl o tym, że to z tobą i twoją znajomością bliskiej osoby jest nie tak? :o 🖐️

Gość gość
Ja wychodzę z założenia, że prezent ma być przyjemnością a nie okazją do kupienia czegoś co i tak trzeba kupić (skarpety). To tak jakby mąż żonie kupił żelazko lub patelnię :O

Gość gość
broken prostaczko prezerwatywy to akurat on kupuje. Alko on nie pije.

Gość gość
noo wlasnie - co i tak trzeba kupic - WIEC SKARPETKI NAPEWNO BEDZIE MUSIAL SOBIE KUPIC - wiec prezent bardzo trafiony !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
no skarpetek bym nie kupiła moze się obrazić,ze niby nie ma albo,ze mu syfia.....juz bym wolała jakieś smieszne bokserki z napisami...jest tego pełno....ewentualnie pasek.....no kurde do 50zł można wybrać coś innego niż te skarpetki.....a za rok laczki mu kupisz to nawet nudne jest i zero zaskoczenia.....pomysl chciałabyś od niego skarpetki????może byś chciała..

Gość gość
sa tacy faceci, dla ktorych trudno cos kupic. Moj zadnych ciuchow nie chce, kosmetykow nie uzywa, ksiazek nie czyta.Lubi piwo, wiec moze to mu kupie.

Gość gość
ja chlopakowi kupiłam skarpetki bokserki i zel do ciała perfum słodycze w tym roku na urodziny dostał koszulkę wiec pod choinke nie kupywałam też mnie nie stać na drogie prezenty ksiązek nie czyta, płyta z muzyka, tez nie wiec myśle ze dla mnie jest dobrze

Gość gość
moj tez kocha piwo, dlatego pod choinke w zeszlym roku kupilam mu edycje limitowana piwa zywiec, ktore w opakowaniu mialo 5 butelek i kazda butelka ze wszystkich czasow, poczawszy od pierwszej butelki, w ktorej sprzedawano zywca itd. ;) w tym roku perfumy bo pogrzebalam w szafkach i zoabczylam, ze jgeo sie koncza ;)

Gość gość
Ale żenada nie znac swojego chlopaka. Bo tylko tak to mozna okreslic jezeli ktoś nie wie co spodobaloby sie najblizszej osobie.

Gość gość
Skarpety wcale nie są złe jeśli mają fajny wzór. Ja polecam skarpety z https://nadwyraz.com/ są naprawdę oryginalne.

Gość Il0naKl0c
Skarpetki idealnie nadają się na prezent dla faceta. Najlepsze są kolorowe skarpetki z własnym wzorem lub nadrukiem. Można mu nadrukować jakiś śmieszny napis, albo logo jego ulubionej drużyny piłkarskiej. Uważam, że jest to to fajny prezent, ponieważ nie jest oklepany a wręcz oryginalny. Co prawda skarpetki są częstym prezentem, ale nie takie kolorowe z własnymi nadrukami. Kolorowe skarpetki w własnym nadrukiem można zamówić w internetowym sklepie https://www.scarry.pl/skarpety-na-prezent-8