Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosiłam wujka na Wigilię i żałuje

Polecane posty

Gość gość

Czuje się źle w jego towrzystwie dziwnie się gapi na mnie a raczej na mój biust nie jest to komfortowe:( jak byłam nastolatką to złapał mnie za pierś pamietam to i mam do niego żal o to bo to podchodzi pod molestowanie, niby nic wielkiego a jednak. Do tego wkurzyłam się to moja pierwsza Wigilia w nowym mieszkaniu które kupilam i chciałam wszystko zrobic sama, mam aneks kuchenny w tym blat do krojenia 1, 5 m - mało miejsca a on sie uparł ze bedzie smazył karpia przed samą Wigilą oczywiście uzgodnił to z moją matką a jego siostrą a nie ze mną a to ja bede gospodynią. Teraz bede miala Wigilie w wujkiem ktory kojarzy mi się z molestowaniem w oparach smażeniny. Musze dodac ze wujek jest po 50 samotny,brat rodzony matki. Jest prostym człowiekiem. Niedawno sobie uświadomiłam fakt że nie chce go widywać:(

Gość gość
Nie masz języka w gębie?

Gość gość
matka twierdzi ze teraz o juz za pózno bo sie obrazi i nie przyjedzie i zostanie sam na Wigilię, zostałam postawiona przed faktem dokonanym

Gość Mineralna8890
Jezu dziewczyno to pomyśl zanim coś zrobisz, kogo zaprosisz itd, a nie tu teraz smęcisz, i co my mamy c***owiedzieć:O

Gość gość
to nie jest zły człowiek raczje nikt mu nie powiedział ze tak nie wolno, on sie opiekował bardzo swoją matką przed jej śmiercią to jego pierwsza wigilia po jej śmierci. Teraz to wszystko do mnie dotarło że jednak to był zły pomysł.

Gość gość
Tylko co zrobić z nasepnym świetami nie chce tak, jak go nie zaprosze to bedzie sam jak kołek albo matka się obrazi i bedzie robiła wigilię u siebie a ja chce robic święta ale dla matki i brata tylko

Gość gość
tak sie zle czuje z tym ze jestem gotowa odwołać jutrzejszą Wigilię:( mam nadzieje że nie wybuchnę w trakcie;( wczesniej widywałam go raz na 2, 3 lata :(

Gość gość
I conie przeszkadzało by Ci ze wigilie spędził by sam?

Gość gość
żal mi się go zrobiło i dlatego go zaprosiłam ale tez chciałabym się czuć komfortowo we własnym domu i to w Wigilię

Gość gość
mialam podobny probem...po 3 latach wujek jakos zaczal odmawiac na zaproszenie i teraz nie bywa u nas na wigilii

Gość gość
Ja zaprosiłam teściów i też żałuje.