Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona30ipół

Czy to rewanż kochanka

Polecane posty

Gość Ona30ipół

Od ponad pół roku Ja30 spotykam się sporadycznie z On35,który ma dominujacy charakter i kobiety ciagna do Niego stąd ma pewnosc siebie...zawsze bylam na jego zawolanie.Czy byla sloneczna pogoda czy ulewa bieglam jak "suka" do "psa'az mi wstyd pomyslec...zwlaszcza,ze mam powodzenie u innych mezczyzn no ale zakazany owoc mi lepiej smakowal.Jakis czas spotykalismy sie czasem 2 razy w tygodniu czasem dopiero po miesiącu. Tydzien temu pisal do mnie , chcial sie spotkac oczywiscie na sex, ja nie mialam czasu wiec odmowilam a On35 nalegal nadal na ten sam wieczor...mimo to nie pojechalam, mialam inne plany. Za dwa dni napisal, ze znow chce sie spotkac....tym razem sie zgodzilam...jednak on35 napisal "ok ale ja Ci napisze jeszcze czy sie zobaczymy" ja zglupialam...po godzinie napisal, ze spotkanie aktualne i mogę przyjechac...jak napisalam, ze będę za 15 min. On35 zadzwonil i powiedzial, ze niestety spotkanie nie wypali bo mechanik dzwonil, ze ma auto do odbioru. nawrzeszczalam na On35, poczulam sie jak szmata!! nie chce go więcej znac.Napisal mi, ze przeprasza i mi to wynagrodzi...nadal nie odpisalam ...myslicie, ze On35 sie zemscil za moja odmowę czy ma az tyle kobiet do "obsłuzenia"??Wesolych Świąt :)

Gość gość
skoro zachowujesz się jak suka, to i traktuje Cię jak sukę... zresztą pewnie nie Ciebie jedną.

Gość Va banqe
nie wiem ale podobal mi sie tekst z dziciejszej powtorki starych dobrych polskich filmow: po so krasc jako prezes dyrektor czy polityk skoro mozna par excalans krasc jako zlodziej. Tak jest przynajmniej uczciwiej :classic_cool:

Gość zatancze z nasza przynenta
powtarzaja non stop a jakos nikt z naszej wierchuszki nie zwraca na to uwagi.. dziwne nie? ps - lubie cygara :P, :P, :P

Gość gość
moze sie zemscil, ale jesli jestescie tylko dla siebie tylko narzedziami do roochania to w czym problem? Wiesz,ze traktuje cie jak roochawke i na to sie godzisz wiec nie miej pretensji. Na to ze bedziesz znaczyc cos wiecej nie licz. Innych nie obsluguje to uciazliwe biegac od baby do baby komu by sie chcialo, wesolych:-)

Gość gość
Ja bym się nie zastanawiał by się spotkać z kimś spontanicznie.Każdą sytuację powinno się wykorzystać.W dodatku ja się ma gorącą krew tak jak ja :)