Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość himenaa

Co oznacza takie zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość himenaa

Niby luźna znajomość, niby tylko seks ale robi to tak czule że odlatuje. Długa gra wstępna,ciagle chce mnie tam pieścić, chce to robic ze mna nawet jak mam okres. Przeważnie bawimy sie do białego rana. Tak mi smutno jak idzie do domu,uwielbiam go dotykać i przytulać sie. Jak mi dobrze i jestem zamroczona nieraz mam ochote powiedziec że go kocham ale powstrzymuje sie. To miał byc tylko przyjacielski seks. Przyjezdza do mnie z daleka. Sory że bredze ale jestem podekscytowana. Myślicie że moze cos do mnie czuć? Wstydze sie powied. ziec mu wprost

Gość jaaahgj
To jest tylko zauroczenie, ekscytacja... Lubisz z nim rozmawiać, macie wspólne tematy, problemy? Jeśli jest Ci z nim dobrze tylko w łóżku to nic zz tego

Gość himenaa
W sumie oprocz seksu spotykamy sie również towarzysko. Takiego kogos szukalam, młodszego od siebie kto bedzie nade mna dominował. Chyba zwariowałam. Rzuciłam dla niego chłopaka bo nie lubie na dwa fronty grać . On o tym nie wie :)

Gość gość
Zostaw to tak jak jest i poczekaj.Moze on wykona jakis ruch..Jak mu powiesz o tym,co czujesz,istnieje ryzyko,ze ucieknie..Po prostu poczekaj

Gość himenaa
Ok poczekam więc :) Mowi że jeszcze dużo rzeczy do wypróbowania przed nami. Sama z wielkim trudem zaproponowalam mu taki uklad pisząc przez neta,myślałam że spłone wstydem,że wezmie mnie za idiotke a on 'spoko,możemy sie spotykać'. Za jakis czas napisałam mu że chcialabym sie z nim spotykac na stałe a on to wtedy zrozumiał że zaproponowałam mu związek i powiedział wtedy że możemy spróbowac bo nie lubi byc sam ale to odkręciłam niepotrzebnie