Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllinnkaa

po 30tce

Polecane posty

Gość karolllinnkaa
namowiles mnie na ten basen;) ja na takich bajkopisarzy zle reaguje, jestem nieufna kiedy zbyt wiele rzeczy sie nie zgadza i nie pasuje mi. moze to moje zle doswiadczenia albo raczej jakis instynkt;) gratuluje Ci, ze udalo Ci się znaleźć miłość:) jak nie wyjdzie z basenem to pomysle o wyjezdzie za granice;)

Gość gość
Dave to taknapisal jakby mial 50 lat:-):-):-):-) Moze doktorat zrob? Kurs jezykowy zaawansowany...idz tam gdzie bys chciala by Twoj wybranek chodzil.

Gość karolllinnkaa
Dave to nie tak, on nie musi wielce udowadniac, licza sie male gesty, to jak traktuje kobiete i jak sie zachowuje. słodkie i mile slowa sa fajne ale kiedy mowi tak juz na samym poczatku, kiedy mnie nie zna to wtedy zastanawiam sie, czy jak mu tak szybko i łatwo to przychodzi to czy nie mowi tak do kazdej? i wlaczaja sie czerwoen swiatełka, ze cos nie g

Gość gość
Nie potrafilabym byc kolejna albo jedna z wielu a tak traktuja kobiety i szpanerzyco dave o nich pisze.

Gość karolllinnkaa
ja wole szczerosc niz bajki więc "nudziarz" byłby dla mnie najlepszy, hehe

Gość karolllinnkaa
no ja bylam jedna z wielu, zostalam zlapana na to, ze kiedys jedna go skrzywdzila... i tak sie pocieszal, ze jedna mu nie wystarczyla dostalam nauczke i juz mam alergie na takich typow czulam, ze cos jest nie tak w sumie od poczatku i wiem, ze juz nigdy nie zbagatelizuje swojego wewnetrznego przeczucia:) wydaje mi sie, ze jest nam trudniej kogos spotkac bo wiemy czego chcemy i nie bedziemy z byle kim.

Gość gość
Ja akurat ma to szczescie,ze trafilo mi sie ja przyslowiowej slepej kurze ziadno i juz pierwszy jest ostatni ale jak czasami rozmawiam z kolezankami to naprawde nie mam pojecia jak i gdzie szukac.Niby tyle ludzi a nie ma jak. Calkowicie rozumiem autorke.

Gość karolllinnkaa
no to gratuluje bo jak widac jest czego:) szczescia wam zycze:):) na szczescie znam ludzi, ktorzy spotkali sie po 30 wiec mysle, ze mi sie tez uda:):) w tych czasach poznac dobrego partnera to jak znalezc dobra prace;):) ale przeciez moze sie udac dobrze trafic:):)

Gość ten gosc co trafila za 1 razem
Pewnie,ze mozna. Trzymam kciuki. Moj jest z odzysku. Czyli po 10 letnim zwiazku. Zle tafil. Teraz od 15 lat jest zemna. Po przejsciach nie oznacza wadliwy:-)!

Problem w tym że KAŻDA kobieta powie, że nie lubi szpanerów, no ale jakimś cudem oni nie mają najmniejszych problemów z podrywaniem kobiet (i to najczęściej kilku naraz), coś mi się tu nie zgadza :) Ja swoją poznałem też dopiero po 30-tce gdy straciłem wszelkie możliwe nadzieje. Wcześniej byłem prawie całe życie samotny, jakoś nie widziałem tych tłumów kobiet szukających rozsądnego i odpowiedzialnego partnera. Co gorsza, miałem wielu takich znajomych no i się chłopaki z tego wszystkiego rozpili i w tym momencie nie nadają się już do niczego.

Gość karolllinnkaa
mam ta swiadomosc, ze moze byc z odzysku, kazdy popelnia bledy i moze zle trafic:) byleby uczyl sie na bledach:)

Gość karolllinnkaa
bo takim szpanerom jest najlatwiej, bo niczym sie nie przejmuja, a kobiety fakycznie lubia slodkie slowka itd ale jak juz sie przejada raz i drugi to chca czegos innego.

Dave nie twierdze,ze NIE mozna dla szpanera stracic glowy...Niestety ale madra kobieta zlamie sobie serce sama a nie bedzie czekac az palant to zrobi:-):-):-) Dave druga strona globu tak doslownie? Bo nie wiem czt Ci juz zazdoscic:-):-):-):-)

Czy ktoś zna reguły ur********** się filtra antyspamowego? Już któryś raz nie potrafię wysłać tego co napisałem

karolllinnkaa- jak się przejadą na szpanerze to zamykają się przed całym światem (a nie tylko przed szpanerami). w drugą stronę też to działa, czytałem że najskuteczniejsze "Femme Fatale" potrafiły zniszczyć ponad 100 mężczyzn (w sensie że po związkach z nimi odechciało im się już kobiet do końca życia).

wpw ja zniszczylam tylko kilku:-):-):-) jak sami twierdza:-) nie zwiazkami ale uswiadamiajac co kobiety potrafia bo tez nie oszukujmy sie ze szpanerzy to tylko rodzqj meski:-( chyba kobiety sa gorsze tak ilosciowo...

Gość gość
Facec**** 30tce sa bardziej zryci niz kobiety po 30tce. Poszukaj sobie faceta mlodszego. Wiem, ze ciezko przerobic sobie w glowie, i obalic stereotyp, ale naprawde warto. A zostawic moze Cie kazdy: starszy, rownolatek, mlodszy.

Gość karolllinnkaa
może rzeczywiście warto przychylnym okiem spojrzeć na młodszych, muszę to przemyśleć bo w sumie zawsze uciekalam przed nimi i wydawalo mi sie, ze nie jestem dla nich atrakcyjna bo zawsze mogą miec mlodsza. Dave_Gahan ale jak sobie przemysla i poukladaja w glowie to sprobuja zaufac, trzeba byc twardym jesli chce sie byc szczesliwym:)

Gość gość
Narzekasz, że wybierają młodsze a ty co robiłaś przez ostatnie 10 lat? Przez ten czas żadnego wartościowego nie spotkałaś na swojej drodze? Jaaaasne. Lepiej od razu napisz ilu skreśliłaś bo nie byli jak z bajki. C***oważnie myślący o życiu to są już od dawna zajęci a nawet jak jakiś jest wolny to raczej nie ma zamiaru chodzić na 30 randek i najwyżej za dłoń cię potrzymać. Gratulacje, wykiwałaś samą siebie.

Gość karolllinnkaa
życie się różnie układa i czasem tak bywa, ze nie znajduje sie odpowiedniego czlowieka. jesli rzeczywiscei wszyscy wartosciowi sa zajeci to trudno, bede sama i tyle. moje zycie wyglada jak wyglada i nie cofne sie do tylu ale nie bede robic nic poza to czego ja chce i na sile nie bede z kims

Gość gość
karo, ja tez zawsze bronilam sie przed mlodszymi, bo nawet rownolatkow mialam za niedojrzalych pajacow. wiec poznalam starsze sporo ode siebie faceta i to byl neon ostrzegawczy nr 1. starszy nie znaczy dojrzaly emocjonalnie, starszy nie znaczy, ze fajny zwiazek mozna z nim miec. nastepnie poznalam rownolatka, porozumienie bylo nawet dobre ale tylko odnosnie spraw lekkich. tematy ciezsze go meczyly, nie chcialo mu sie lub nie mial zdania. Na koniec chyba mnie zdradzil. Wiec neon ostrzegawczy nr 2. I zupelnie przez przypadek trafilam na znacznie mlodszego faceta ( prawie dekade) i szok! Strzal w dziesiatke. Nie bez zahamowan wchodzlam w te znajomosc. Moje obawy byly roznej natury. ALe zdradzic mzoe cie rownolatek lub niedojrzaly emocjonalnie starszy pan. teraz jestem z mlodszym i jestem nieziemsko szczesliwa. Dogadujemy sie doskonale, jest madry, czuly, dobry,zaradny, kochannnny, nie ma tematow na ktore bysmy nie mogli, nie chcieli rozmawiac. Porozumienie w kazdej sferze jest swietne. Polecam wiec przelamac wlasne obawy, stereotypy. By walczyc o swoje szczescie.

Gość gość
Ludzie po trzydziestce mają jednak już odpowiednie wymagania, nie wystarczy że ktoś się podoba, tak to było tylko "za młodego" :) Dlatego nie jest łatwo, a faceci w tym wieku też wolą dziewczyny z 5-7 lat młodsze.

Gość karolllinnkaa
wydaje się, że jest możliwe spotkać miłość po 30 i w sumie nie recepty. trzeba miec oczy i uszy szeroko otwarte i probowac roznych opcji, starszy, mlodszy, rownolatek. mysle ze warto sluchac siebie przy wyborze partnera. na basen i tak zacznę chodzic po swietach:):)

Gość karolllinnkaa
@Dave basen dziś zaliczony:) i sauna:) czuję się świetnie:) na basenie mało ludzi ale z pewnym przystojniakiem udało się porozmawiać;) także myślę, że będę częściej odwiedzać ;)

Gość gość
ja mam 29l, stara panna i dobrze mi samej, po co mi facet? I tak każdemu się znudzisz po 5-10 latach i zacznie cię zdradzać, będzie oglądać por nosy na kompie a ciebie traktować jak szmatę, wyzywać.

Gość karolllinnkaa
nieprawda. właśnie dlatego jestem jeszcze sama bo nie chce być z byle kim ale wierzę,że spotkam takiego, któremu się nie znudzę :p

Gość karolllinnkaa
a jak nie spotkam takeigo to będę sama a męczyć się z jakimś idiota nie będę