Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myslicie co powinnam zrobic

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ze spotykam sie z pewnym chlopakiem od miesiaca, ja mam 23 no juz prawie 24 lata a on 26 noi sprawa jest taka ze jestem jeszcze dziewica :( myslalam ze przyszlemu facetowi nie bedzie to przeszkadzac a wrecz przeciwnie, a dzisiaj doszlo do takiej sytuacji ze ten chlopak zaczal sie do mnie dobierac, ja zaczelam sie opierac bo miesiac to dla mnie za malo zeby sie oddac poza tym jeszcze go nie kocham a chcialam zrobic to 1 raz z milosci :( on na poczatku dalej napieral, calowal mnie po szyji itd, bylo przyjemnie ale wkoncu powiedzialam tzn krzyknelam NIE, przestan i go odepchnelam. On wstal popatrzyl na mnie jak na jakas totalna wariatke i zaczal sie ubierac, zapytalam sie go gdzie idziesz a on popatrzyl na mnie i rzucil tekstem "zadzwon jak dorosniesz" i wyszedl :( jestem troche w szoku nie wiem czy to ja jestem winna i zrobilam z siebie idiotke czy co? pomozcie, napiszcie co otym wszystkim myslicie

Gość gość
no skoro nie dajesz facetowi nawet sie całowac po szyji to nie do konca normalne. a on wie ze jestes dziewica i ze chcesz z kims kogo kochasz?

Gość gość
jeżeliu wiedział że jesteś dziewicą, a tak się zachował to niech d**ek spierdziela! A jeżeli nie wiedział...to raczej się nie dziwię jego reakcji, ale niepochwalam sposobu w jaki się wysłowił.

Gość gość
sory ze tak chaotycznie to napisalam i bez polskich znakow ale pisze szybko i jestem jeszcze troche zdolowana jego zachowaniem, nie odzywa sie do tej pory i juz sie pewnie nie odezwie. nie chodzi o to ze sie nie daje calowac po szyji, bo calowalam sie z nim juz nie raz ale dzisiaj on zaczal mi wkladac palce w majtki itd to wiadomo do czego zmierzal

Gość gość
no palce w majtki nie zmierzaja od razu do seksu... a chyba sytuacja miedzy wami nie była taka jasna skoro sie tak zachowywał

Gość gość
jasne, jesli nie do seksu to do czego? do zabawy w lekarza? :D

Gość gość
a poza tym tez sie nie dziw normalni dorosli ludzie maja jakies potrzeby seksualne. a ty czekajac na wielka milosc zostaniesz dziewica do 40 czego nie zycze

Gość gość
np do tego zeby troche popiescic dziewczyne nie kończąc od razu na seksie...

Gość gość
moze nie chciał wcale od razu seksu ale skoro ty sie dotknąc nie dasz to sie nie dziw facetowi

Gość gość
to ja juz wole byc nienormalna niz sie puszczac z kazdym kto mi wsadzi lape w majtki, ty widocznie tak lubisz :D

Gość gość
takie masz wląsnie pojęcie o seksie, skoro reka w majtkach prowadzi do seksu od razu

Gość gość
poza tym kto tu mowi o jakims puszczaniu, sytuacja chyba miedzy wami nie była jasna. a jeżeli dla ciebie kazdy dotyk to seks to inna sprawa

Gość gość
i tej łapy nie wsadzał ci każdy byle jaki gośc tylko facet z którym sie spotykasz czy tam spotykałas. moze chciał cie lekko rozkręcic czy cos

Gość gość
a to w takim tazie ty kazdemu facetowi dajesz sie tam macac i dotykac? i tlumaczysz sie tym ze jestes normalna i masz potrzeby seksualne? no to gratki :D nic wiecej dodawac nie trzeba :D

Gość paulenka
on to mógł odebrać inaczej i ty inaczej. jeśli ci na nim zależy i jeśli nie zraził cię tym zachowaniem to nie skreślaj go tak na poczekaniu.

Gość gość
nie nie kazdemu, mam męża który mnie tam maca:) ale ty widac nikomu sie nie dałas wymaca i tak zostanie. Skoro sie spotykasz zkolesiem i po miesiacu dopuszczasz do syt ze jestescie w domu sami itp bo chyba w parku tego nie robił to sie nie dziw. Po miesiącu to ja sie z moim meżem spotykałam po rest kinach itp

Gość gość
myślałas ze facet bedzie chciał siedziec i ciw oczy patrzec? A on wiedział ze jestes dziewica i chcesz czekac na wielka miłośc i tego jedynego któemu naprawde bedziesz chciala sie oddac?

Gość gość
facet chcial Cie zaliczyc i dobrze, ze tak to skonczylo sie, tego kwiatu pol swiata;)

Gość gość
skoro byliscie sami itp to nie dziw sie mu. jakby mnie gosc po miesiacu zaprosił do siebie to bym odmówiła bo bym wiedziała o co chodzi

Gość gość
to co jesli jest u mnie jakis facet to odrazu oznacza ze mam sie z nim wybzykac bo jestesmy w domu? no sorry ale teraz jest zimno wiec na laweczce nie bedziemy siedziec a ja mieszkam sama wiec siedizelismy u mnie i ogladalismy film po czym on sie zaczal do mnie dobierac. malo tego w ciagu tego miesiaca od kiedy go znam widzielismy sie jakies 4 razy wiec nawet go dobrze nie znam i nie bedzie mnie prawie obcy facet macal po pipie :D

Gość gość
nie jak pierdnąć, bez uczucia tez bym nie chciala uprawiac seksu, ale skoro juz bym dopusciła do takiej sytuacji to przystajac na to ze cos bedzie miało miejsce i nie mowi nikt tu od razu o seksie

Gość gość
spokooooo jak obcych gości do domu zapraszasz hahahahahhaah! wiesz róznica jest miedzy tym czy jest u ciebie kolega to kolega cie raczej po pipie macac nie bedzie, a miedzy facetem z którym sie spotykasz.... No na ławeczce nie, mozna isc na pizze sałatke do kina na basen, w milion innych miejsc. a nie zapraszac obcego gościa dod omu. w sumie dobrze ze chciał ci rece w majtki pakowac a nie cie udusic i zostawic w wannie skoro go 4 raz widziałąs

Gość gość
no i po 4 razach to ja sie dopiero zaczynłąm całowac a nie zapraszałam do domu. On wiedzial w koncu ze nie chcesz z pierwszym lepszym czy nie? Jak dla mnie to troche mu dałas sygnal taki zapraszajac go tak szybko

Gość gość
to ze ty taka bojazliwa jestes i odrazu kazdy by cie mial zabijac dusic itd to nie znaczy ze kazdy ma taka schize w bani hahahah

Gość gość
Gościu sie przyzwyczaił widocznie do seksu po paru randkach, jak mu bedzie zależało to poczeka, ale według mnie to zwykły lovelas który lubi szybko zakisić i nie szuka związku na stałe tylko żeby zaliczyc, nie warty świeczki i zachodu szukaj dalej

Gość gość
nie jestem bojaźliwa, ale nie dziw sie ze obcy facet sie do cebie dobierał jak go nie znasz a do domu zapraszasz.

Gość gość
wybaczcie, ale gdyby mnie jakis Pan do domu zaprosił na 5 randce to bym zwyczajnie nie poszła bo bym wiedziała co moze ale nie musi sie kleić.

Gość gość
jakby mnie po 4 randkach zaczał macac to tez bym go pogoniła, tu ci sie nie dziwie. Ale nie dziwie sie tez jemu

Gość gość
poprostu zwykly *****CZ:o