Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myslicie co powinnam zrobic

Polecane posty

Gość gość
ru/chacz /babiarz:o

Gość gość
zaprasz anie do domu nie oznacza seks, to nie burdel/dom public zny:o

Gość gość
no widzisz dla niektórych oznacza, dlatego obcych i nieznajomych sie do domu nie zaprasza

Gość gość
no tak, bo do domu zaprasza sie tylko na seks:D:D:D

Gość gość
nudny temat jak cholera

Gość gość
zapros starszego pana lub pania ok. 80-90 lat, na pewno pomysla, ze to na SEKS:D:D:D beda na pewno niezle podjarani;)

Gość gość
no niektorzy tak chyba mysla, ci co mnie tu zjechali ze go zaprosilam, no ale coz :D

Gość gość
jesli nudny to po co sie tu udzielasz? poza tym ten temat nie mialbyc ciekawe taki czy sraki tylko zalozylam go bo nie wiem co robic

Gość gość
trzeba było na noc obcego dziada zaprosic:D

Gość gość
iśc poszukac innego i zaprosic go na film. Jak nie widzisz różnicy miedzy zaproszeniem staruszkow dod omu a meżczyzny w sile wieku z ktorym sie spotykasz to współczuje. A twoje teksty to same za siebie mowią ze do seksu to nie dorosło jeszcze

Gość paulenka
nudne i bez sensu to tu są komentarze a nie tamat. Ma dziewczyna problem i prosi o pomoc, rade a nie obelgi. Zastanówcie się 2 razy zanim coś napiszecie

Gość gość
No a co ma zrobic. Iść i rzucic sie z mostu? Nic ma nie zrobic, jak mu zalezy na czyms wiecej to się odezwie. Wtedy moze mu wytłumaczyc ze chce ale dopiero jak go pokocha i tyle.

Gość tamaris1
moim zdaniem temu chlopakowi zależalo glownie na seksie. ja jak sie spotykalam z facetami, ktorym na mnie zalezalo to nawet gdy juz nie bylam dziewica ale nie chcialam sie bzykac bo uwazalam, ze za wczesnie to oni to szanowali. konczylo sie na obmacywaniu i tyle. i nie uslyszalam nigdy abym odezwala sie jak dorosne. moja rada- olej go i poczekaj na normalniejszego chlopaka.

Gość gość
ale tu sie nawet na obmacywaniu nie skonczyło, bo laska nie chciała i tyle. i dobrze bo ja tez bnym nie chciała byc macana przez obcego dla mnie faceta którego widziałam pare razy na oczy. Co nie zmienia faktu ze jak dla mnie wysłała mu sygnał piękny zapraszajac go do domu, chce facet sie spotykac itp ok ale nei na dzien dobry sam na sam w domu. troche poznania a nie nie znasz i dod omu zapraszasz, to dla faceta jasne

Gość gość
a ze olej go to jasne, skoro jeszcze mowiłas nie a to nie docierało i musiałas az krzyknąc.

Gość gość
najlepsze gdy pojawia się na kafe kolejny chaotyczny wrzut opowieści nudnej treści z wyimaginowanymi problemami, które g***no kogo obchodzą

Gość gość
mnie akurat obchodzą bo przynajmniej widać jacy są niektórzy faceci! dlatego olej go bo widać że chciał Cie tylko przelecieć, a tacy są g***o warci, dałabyś mu to zaraz by poszedł szukać innej zdobyczy

Gość tamaris1
a moim zdaniem nie ma nic zlego w tym ze zaprasza sie faceta do domu na poczatku znajomosci. np ja spotykalam sie sam na sam z chlopakiem i okolicznosci byly sprzyjajace a jednak nic nie bylo. np taka sytuacja- mielismy jechac na impreze ale cos tam wypadlo, ze byla juz 1 w nocy. i siedzielismy w samochodzie sam na sam rozmawialismy prawie cala noc, troche pocalunkow ale bez seksu. jak facet jest w porzadku to nie powinno byc takich problemow.

Gość gość
ALE ONI TEZ NIE UPRAWIALI SEKSU!

Gość gość
Mnie chłopaki nie całują na 4 randce po szyji, na 3 to moze pierwszy niewinny pocałunnek.

Gość tamaris1
no nie uprawiali ale ten chlopak napieral. a jak autorka stanowczo odmowila to jej chamsko odpowiedzial. w moim przypadku bylo tak ze bylismy sam na sam ja odmawialam a chlopak to szanowal, nie nalegal po czym gdy odjechal pisal ze juz teskni:). byl po prostu w porzadku w przeciwienstwie do kolegi autorki.