Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje nogi zdjęcia do oceny

Polecane posty

Gość gość

Nigdy z nich nie byłam zadowolona.. choć jak byłam szczuplejsza, to było trochę lepiej. Oceńcie i powiedzcie co najbardziej w nich razi. BTW 3 zdjęcie to koronny dowód na to, że NIE KAŻDEJ kobiecie służą te słynne legginsy. Więc faceci, nie każcie każdej z nas ich wkładać, bo nie na każdej to dobrze wygląda :P .http://oi41.tinypic.com/kp7yu.jpg .http://oi44.tinypic.com/2hhp46e.jpg .http://oi39.tinypic.com/2mi3pyh.jpg

Gość gość
masz dziure na kolanie :P

Gość gość
w legginsach? nie, to przebarwienie szorowałam kuchenkę wybielającym cifem i sobie zafajdałam.

Gość gość
dobra dobra :P

Gość spaślak_
najbardziej razi ze sa krzywe ale tego juz nei zmienisz wiec najlepiej zaakceptowac :D oprocz tego ze sa krzywe dramatu nie ma a leginsy jak kazda inan czesc garderoby musza byc dobrze dobrane a nie za duze.

Gość gość
24.12.13 krzywiznę zmienię. Idę do ortopedy. Niestety rodzice mnie za wczesnego młodu paśli jak tucznika :-). Później już byłam kościotrupem, ale skrzywienie kolan zostało. legginsy nie są za duże. są wręcz ZA CIASNE. So...

Gość gość
generalnie powiedzcie mi czy uda też bardzo rażą. mam dziwną figurę, biodra mam serio kościste, zero tłuszczu, ale ogólnie miednicę szeroką i tyłek płąski... ćwicze od 4 miesięcy, ale na nogach coś mi nie rusza, spadło tylko 0,5 w łydce i cm w udzie, zastanawiam się nad różnymi zabiegami nad tą partię

Gość spaślak_
moim zdaniem nie zmienisz ale ja bym sie tym nie przejmowal moze dlatego ze tez mam jeden piszczel krzywy :D . ty masz lewa noga jakas cala pokrzywiona albo ten aparat tak ustawilas ze jest taki efekt. wydaje mi sie ze lewa noga jest cofnieta bo zazwyczaj nogi sa takei same nie spotkalem kogos kto ma jedna noge grubsza :D a u cibie tak to wyglada. nadal podtrzymuje ze spodnie trzeba odpowiednio dobrac do sylwetki a nie odwrotnie - ty sie ubrac nie potrafisz :D przynajmniej do tego zdjecia.

Gość gość
nie bałdzo

Gość spaślak_
trzeba cwiczyc szybkosc a nie sile i wytrzymalosc to uda schudna. miesnie maja rozne wlokna, przy zlym treningu bedzie odwrotnie schudneisz gdzie indziej a na udach bedziesz miala rozrost miesni. moim zdaniem njlepiej biegac tylko biegac a nie chodzic na pochylej biezni, jak jezdzisz na rowerku to na niewielkim obciazniu a szybko, unikac wyzszych obciazen. jak bedziesz cwiczyc nogi i sie nie obzerac to ci schudna nie ma innej opcji. miec mniejszy obwod jest zdecydownaie prosciej ni wiekszy w przypadku nog :D

Gość gość
kochany, ja już przetestowałam setki różnych fasonów spodni, rurek, nie rurek i tylko w takich letnich lnianych lepiej wyglądam. W każdych widać moje duże uda i łydki i grube, krzywe kolana. Po prostu muszę schudnąć na nogach i coś zrobić z ich krzywizną.

Gość gość
24.12.13 biegać nie lubię. Rowerek mam, może rzeczywiście będę zmniejszać obciążenie. Ile min zalecasz dziennie? Pilates też ćwiczę dosyć intensywnie i takie coś niedawno zaczęłam .http://www.youtube.com/watch?v=YRDqMZkExmo - sądzisz że to może mi pomóc?

Gość gość
nie są takie złe

Gość gość
Są, nie ściemniaj ;)

Gość gość
ktoś jeszcze?:>

Gość gość
szczupłe, ale przyznam że tak krzywych nóg to jeszcze nigdy nie widziałam. :P

Gość gość
ma się tą uroczą szpotawość 6 cm :D najbardziej kochani są winowajcy - twierdzą, że jak przytyję, to wtedy nie będę miała krzywych. No tak, tłuszcz mi się będzie stykał:)

Gość gość
brzyydkie

Gość spaślak_
nie jestem trenerem, ja mam prosta zasade nei schodze czy to z biezni czy to z rowerka jak nie zobcze na wyswietlaczu 1000kcal bo inaczej to strata czasu :D ty jestes kobieta wiec alecam 500kcal na malych obciazeniach czyli na biezni bedzie to jakies 30 minut biegania w tempie 9km/h z odpoczynkami 40 min a na rowerku to musisz jezdzic i jezdzic bo interesuj cie male obcizenia :D chyba ze szybko jezdzisz to max. godzina. wazne aby nie schodzic z przyrzadu bo to nie jest wszystko jedno czy cwiczysz jednostajnie godzine czy 10 razy po 6 minut :D v jesli wydaje ci sie ze nie dasz rady tyle czasu to jestes zwyczajnym leniem kazdy da :D za wyjatkiem anorektykow.

Gość spaślak_
kwartal takiego treningu 3x w tygodniu i masz nogi jak trzeba, duzo lepsze nie beda. no albo sluchaj rad jak bedziesz wygladala jak swinka to tluszcz wszystko obleje i beda sie zlewaly wraz z reszta ciala w jeden wielki prostopadloscian, krzywizny nie bedzie widac :D to tez jakis sposob na krzywe nogi. ja bym jednak wolal krzywe a szczuple ale jesli zalezy ci tylko na prostych to zrec, zrec i jeszcze raz zrec tluszcz sie ladnei rozleje na cale cialo :D

Gość gość
Krzywe ale fajne. Co Ty chcesz? Szkoda,ze bez leginsow nie pokazalas bo to tez wazne jakie kolana cialo itd. Poogladaj modelki co druga ma krzywe:-):-):-)

Gość gość
normalne

Gość gość
luzzzzz nie ma tragedi

Gość myps_on
zero sksu. i mowie to jako facet..

Gość gość
A ja mam wrazenie, ze to nogi faceta. Za duze dlonie i stopy:P

Gość gość
szukalam penisa przez ciebie lol !! ale nie widac nigdzie wiec to laska pewnie tylko taka zmutowana :D

Gość co to sks
...

Gość gość
znosneeeeeeee ale jakieś niekształtne