Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

coś z tego będzie

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Mam pewien problem, no więc w piątek byłam na imprezie trochę wypiłam, był tam również mój kolega on też nie był trzeźwy. Tańczyliśmy razem gadaliśmy przez całą impreze, nawet chyba przez chwile był zazdrosny gdy tańczyłam z innymi bo nie mógł oderwać ode mnie wzroku :) na koniec imprezy zrobiły się burdy, chciał tam iść no ale ja go chwyciłam i zaczęłam go całować, on odwzajemnił mój pocałunek, wyszliśmy z lokalu poszliśmy w jakiś zakamarek i wtedy on zaczął mnie całować, wkładać ręce za bluzkę, i całować moje piersi nie ukrywam było to całkiem przyjemne czułam że już w spodniach ma twardo :[ja też byłam podniecona na szczęście nie dopuściłam aby stało się coś więcej, choć było blisko :) już się kiedyś całowaliśmy na półmetku, ale to nie było to co teraz, nie odzywał się do mnie przez 7 miesiecy, teraz odprowadził mnie na taksówkę i również za nią zapłacił, nawet napisał do mnie smsa czy mnie taksówkarz nie porwał smiech.gif dzisiaj z nim pisałam i napisał mi że niczego nie żałuje, ja również mu tak odpowiedziałam. W sobote idziemy na tą samą impreze, boje się troche że mogę się z nim wtedy przespać.. Jak myślicie czy z tego może coś być, czy nie wiązać z nim żadnych nadziei ? z góry dziękuję za pomoc

Gość gość
Ja p*****le nie wierze

Gość gość
ile macie lat ?

Gość gość
Wydymaj wkoncu faceta przeciesz masz na niego ochote,czaisz sie jak 13 letnia niunia:-)