Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot

Polecane posty

Gość gość

Będe mieć kota, ale zastanawiam się nad tym czy jak on nie wychodził na dwór i u mnie nie będzie wychodził, nie będzie kastrowany to tez będzie znaczył teren? Nawet jak nigdy nie wychodził na dwór? Czekam na szybką odpowiedź.

Gość gość
Oszczy ci całe mieszkanie

Gość gość
bedzie sikal pierw troche a pozniej bedzie tak szczal ze w calym domu nie wyrobisz! mi ze zlosci szczal w nocy na moje lozko - masakra a smrod niemozliwy !!!

Gość gość
to nawet jak będzie wychodził, to będzie tak robił? Mieszkam w boku. Od jakiego wieku można kastrować i ile to kosztuje. Np w gubinie.

Gość gość
wychodzące koty tez tak robią? Miałam kiedyś kota wychodził,i tak nie robił. Każdy niewychodzący kot tak będzie robił?

Gość gość
no a co to za problem wykastrować? oszcza bo taką ma naturę, może mniej, może więcej, ale oszcza

Gość gość
Mam w domu dwa kocury, oba niewychodzące na zewnatrz. Wykastrowane w wieku ok 7-8 miesięcy. Nie znaczą terenu, oba super łagodne i miłe, takie koty nakolankowe :) Ja w Poznaniu za kastrację płaciłam 100 zł

Gość gość
są takie akcje że kastracja kotów jest darmowa

Gość gość
ja będe miała kota w wieku ok 4 miesięcy to za wcześnie na kastracje? Ile zabieg trwa?

Gość gość
czym się różni kastracja od sterylizacji? A później trzeba podawać specjalną karme?

Gość gość
Taki maluszek jeszcze nie znaczy terenu, tylko właśnie zaczyna w wieku ok. 7-8 miesięcy. Taki zabieg jest prosty i trwa kilkanaście minut. Inaczej jest u kotki, gdzie sterylizacja jest już operacją i kotka dochodzi do siebie ponad tydzien. Nasze kocurki wieczorem juz szalały po mieszkaniu :) Zadnych szwów, żadnego bólu

Gość gość
Kastracja u kocura, sterylizacja u kotki

Gość gość
i jedzenie można te same dawać?

Gość gość
a u kotki sterylizacja to te same koszty czy inne?

Gość gość
lepiej nie bierz kota skoro nie masz o nich zielonego pojęcia , co ma sikanie do wychodzenia ? to nie pies aby łączyć zależność sikania z wychodzeniem na dwór idiotko !

Gość gość
a jak nie mam książeczki zdrowia dla kota to mogę go wykastrowac czy ona jest potrzebna? Jak nie mam to dostanę od weterynarza?