Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdes0pe0ro0wa0na

Były do mnie pisze

Polecane posty

Gość zdes0pe0ro0wa0na

Witajcie, mam bardzo poważny problem. Zaczął do mnie pisać Były, pomimo że ma dziewczynę i wstawia z nią zdjęcia na fb, ciągle do mnie pisze. I żeby tego było mało pisze o seksie, o swoim penisie i o tym że mógłby do mnie przyjechać. Dla mnie to jest chore skoro ma dziewczynę, widzę że "układa sie" im, a on nadal pisze i dzwoni. Żeby było jasne, dla mnie jest spalony calkowicie, nawet nie myślę o jakimś byciu razem itp, Powiedzmy że sprawdzam do czego się posunie, tymbardziej że jak byliśmy razem to w taki sposób pisał z inną, więc jak widać historia lubi się powtarzać. Trudno mi zrozumieć dlaczego on do mnie pisze? Twierdzi, że jest szcześliwy ze swoją dziewczyną, mają udane życie seksualne ale nadal pisze do mnie. Dlaczego? Czy ktoś jest w stanie wyjaśnić mi zachowanie facetów?

Gość gość
a to sk*****el, postaraj się go jakoś głęboko zranić bo inaczej będzie tak manewrował między nia a tobą ile się da.

Gość gość
no mój były mąż tez mnie dręczy i myśli że pójdę z nim do łóżka

Gość zdes0pe0ro0wa0na
Miałam tez pomysł, żeby napisac do jego dziewczyny bo to ona jest w najgorszej sytuacji. Jednak stwierdziłam, że to nie ma sensu bo on zawsze sie wytłumaczy a ja wyjdę na jakąś kombinatorkę. Teraz postanowiłam nie odpisywać, mam status "zdradzonej i porzuconej" i nie zamierzam go zminienić na "zimna suka która odbiła chłopaka". Tylko nadal zastanawiam się "dlaczego"? Dlaczego faceci tak sie zachowują mając już dziewczyny?

Gość gość
Szkoda jego dziewczyny, mogłaby dowiedziec się

Gość gość
pewnie ma wysokie mniemanie o sobie

Ja raz tak miałam że ówczesna dziewczyna się podszyła pod mojego byłego i pisała jako On wypytując mnie czy mam na niego ochotę czy chciałabym się spotkać czy myślę o nim itp Masakra. Może to nie on pisze do ciebie te teksty..

Gość zdes0pe0ro0wa0na
Mam pewność, że to on ponieważ jeżeli nie odpiszę na smsa to zaraz do mnie dzwoni

jaki facet pisze o swoim penisie na fb? z kim ty chodziłaś :o

Gość gość
dziwny koleś;/

Gość gość
a o czym c****sze