Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zero tolerancji

Polecane posty

Gość gość

dlaczego ludzie mi wysylaja zyczenia swiateczne? jestem ateistka i nie obchodze swiat! czy ludziom tak trudno zrozumiec ze kazdy ma prawo do swojego wyboru ze nie wszyscy w tym kraju musza byc katolikami jestesmy ponoc wolni to ja poprosze o ta wolnosc wyboru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet moi znajomi wiedzac ze nie obchodze juz od lat skladaja mi zyczenia albo co roku sie dziwia ze znow mam fanaberie to moj wybor jestem dorosla i mam prawo nie byc katoliczka,nie chodzic do kosciola,nie obchodzic zadnych katolickich swiat,nie wysylac dzieci do komunii,nie chrzcic,to moje wybory i moje zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
A to czy wyślę Ci życzenia to mój wybór i też okaż trochę tolerancji

Gość gość
jezeli ,masz znajomych wegetarian bedziesz im na sile podac mieso do jedzenia?

Gość gość
Nie czytać Nie słuchać Nie odbierać życzeń.

Gość gość
otwieram poczte i niestety,juz sa jezeli ktos z moich znajomych mowi ze czegos nie je lub nie pije alkoholu nie namawiam,ja pale i zanim zapale nawet u siebie w domu,a zdorza sie to naprawde rzadko pytam moich gosci czy im to nie przeszkadza i czy moge a ludziom tak trudno zrozumiec ze ktos moze byc inny

Gość gość
ale masz problemy 😴

Ateizm stał się już nową religią. Święta to już teraz zwykła tradycja, z religią niewiele to wspólnego ma. Ale są też ludzie którzy zachowują się jak wyznawcy ateizmu i na siłę zawsze muszą podkreślać że są ateistami.

Gość gość
a dlaczego nie mam sie przyznawac ze jestem ateistka? ja nikomu zyczen nie skladam i nie chce zeby mi skladano,a ze niektorzy nie maja pojecia ze ateisci nie obchodza to niestety tzreba im to mowic wprost,jezeli ja mowie swiat nie obchodze to budze ogromne zdziwienie

Gość gość
toleruj moja nietolerancje wszystkiego najlepszego

Gość gość
no czasami wtak jest i ja tego no w ogole nie rozumiem i nie wiem co chodzi w tym ale probuje zrozumiec kazdego dnia i to zawsze ni 🌼 www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

Gość gość
każdy ma prawo mało kto wie dlaczego to robi

Nie chodzi o to żeby się nie przyznawać tylko reagujesz na te życzenia jak Ku Klux Klan na murzyna. Nie masz na czole wypisane że jesteś ateistką a składanie życzeń w tym kraju jest powszechne. A to że ty nie obchodzisz świąt nie znaczy że każdy ateista ich nie obchodzi bo tak jak wcześniej wspomniałem to już bardziej tradycja niż święto kościelne.

Gość niekatoliczkaaa
ja nikomu nie mowie ze nie obchodze swiat i wysylaja mi zyczenia... i na nie nie odpisuje, ludzie w polsce niestety z gory zakladaja ze wokol sa sami katolicy... olewam takie zyczenia i nie odpowiadam

Nie z góry zakładają tylko statystycznie w tym kraju większość ludzi święta obchodzi, nawet jak z religią nic wspólnego nie ma. Bo wybacz, całe szczęście jeszcze lewactwo nie wywalczyło obowiązku pytania czy ktoś jest wierzący czy nie przed wspomnieniem o świętach

Gość autorko ja cie rozumiem
i wiem jak sie czujesz. a doradzanie autorce by olewala te smsy jest smieszne ;/ gdyby ktos bezczescil krzyz zaraz byscie robili larmo ;/ a to taka sama sytuacja ;/ to tak jakby muzulmaninowi wyslac zyczenia gwiazdkowe ... a na drugi dzien mialybyscie sciecie glowy na miejscu :P za jego obraze :P

Statystyczni krowa i bocian mają po trzy nogi, więc nie p*****l tu karle o statystyce. Uszanowanie poglądów mniejszości stanowi fundament nowoczesnej demokracji, a więc*****szanowania zasad. Lewactwo ma się do tematu tak jak ch*j do d**y.

Zabawne argumenty. Czy to że niektórzy są fanatykami znaczy że samemu można tak się zachowywać? Co ciekawsze sam jestem raczej antyreligijny, ale śmieszy mnie pokolenie wojujących ateistów.

Ale gdzie tu jakiś brak szacunku do poglądów? To tylko z****** sms z życzeniami a autorka się zachowuje jakby jej różaniec do gardła wpychali. Jak nie chce to niech nie obchodzi, ale jakieś pretensje za to że ktoś jej nieświadomie życzenia wysłał? Przecież to dziecinada

Rzucasz się jak wesz na grzebieniu, bełkocząc dyrdymały. Proponuję ogolić jaja ( jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś ) i wracać do gimnazjum Przedpotopowe myślenie jest zaraźliwe, a twoja ciemnota uwłaczająca gatunkowi homo sapiens. Behawioryzm katolicki ociera się o uniwesalizm wg którego wszyscy jesteśmy dziećmi Boga...

Gość gość
Uwielbiam ten czas w roku! Miasto puste, wszyscy pojechalai na wies do rodziny :P :-D Na kafeterii mniej chamstwa i umyslowego niedorozwoju niz zwykle :) Autorko, czy wolalabys zeby wszytcy zyczeli ci "happy holidays" jak w Ameryce gdzie kazdy sie przegina sie do tylu w poprzek zeby przypadkiem nie urazic czyich uczuc religijnych badz ich braku? Daj na luz! Ludzie Cie zycza po prostu dwoch milyhc dni wolnych :-D Mowie Ci to jako ateistka odkad pamietam jak mam na imie :-D

Drogi kolego podszywie - krytyką kościoła parałem się już wtedy kiedy jeszcze nie było jakiegoś facebooka, a o palikocie nie słyszeli nawet w PO. Problemy autorki tego tematu nazwałbym zwykłym wierzganiem a nie jakimś narzucaniem poglądów. Zachowuje się jakby miała alergię na cokolwiek związanego z religią, a to jest śmieszne. Tak samo jak jakieś palikoty dla których najbardziej istotnej jest to czy w sejmie wisi krzyż.

Gość gość
autorka; ja nie rzucam sie jak wesz,wkurza mnie to ze wszyscy wiedza a nic sobie z tego nie robia,to tak jakby traktowano mnie jako nieszkodliwa wariatke,ktora ma humorki i pewnie z czasem jej przejdzie tak bede walczyc o mije poglady,skoro zerwalam z kosciolem 22 lata temu to chyba najwyzszy czas zeby inni zaczeli myslec ze ja nie zartuje nie tylko znam kosciol katolicki znam tez Kosciol Zielonoswiatkowy,jak szukalam swojej drogi w zyciu poznalam tez Swiadkow Jehowy,i moj wybor byl swiadomy i chce by go uznawano a nie ignorowano a wtym katolickim-ponoc kraku ma sie gdzies zadanie i poglady innych

Ja c***owiem że te życzenia wysyła się automatycznie jako wyraz pamięci,a ty po prostu kojarzysz to z religią. Ludzie którzy je skłądają prawdopodobnie robią to nieświadomie

Gość gość
Mni enaprawde zastanawiaja ludzie, ktorzy "szukaja drogii" w jakis mniej lub bardziej idiotycznych teoriach religijnych. Chyba kwestia Polskiego wychowania :O Jak juz nie katolik to przeciez "ocs musi byc" :-O Zalozmy lepiej, ze nie ma nic :-D To jest naprawde liberating! :)