Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy umieram z bolu zeba

Polecane posty

Gość gość

normalnie nawet wody nie moge sie napic, co ja mam zrobic?wszyscy dentysci zamknieci, a na pootowiu to co oni mi zrobia?? wiem ze ten zab musi byc kanalowo leczony, ale nie wedzialam ze tak szybko mnie zacznie bolec!!!!

Gość gość
co robic???

Gość gość
przepłukać, setą wódeczki, ale czystej, od kolorowej, jeszcze bardziej boli, sprawdzone und udowodnione

Gość gość
pogotowie stomatologiczne !. Kilka lat temu pojechałem o północy w wigilię. Dentysta rusko języczny :O, powiedział, że bez rtg nic nie zrobi :(. Całe święta przesiedziałem jedząc kaszkę, bo dostałem szczękościsku :(. Współczuję

Gość gość
Nie setką tylko całą flaszką . Znieczuli dokumentnie .

Gość gość
źmiesźaj cytryne ź miodem(wiem źe to dźiwne ale mi pomaga) i lyźka soli=wsźystkiego po łyźce i wkladaj do źebodolu to pomaga moj ojciec jest stomatologiem:)

Gość gość
:D :D :D Zębodół jest po wyrwaniu zęba

Gość gość
zab jest wyleczony , leczylam go w ciazy, nie moglam zrobic przeswietlenia, lekarka mowila ze na jej oko ten zab nadaje sie na leczenie kanalowe, no i miala racje, zab jest w zewnatrz piekny, wewnatrz gnoj :( umre , wzielam 3 paracetamole , jakos jest narazie do zniesienia,ale nawet oko mnie z tej strony boli, ucho, wszystkie zeby, nie wiem jak dam rade :( dlaczego akurat w swieta!!!!!!!