Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszołomiona90

Czy wpuscilibyscie

Polecane posty

Gość Oszołomiona90

Hej dziewczyny :) Kieruje do kafeterianek pytanie z ciekawośc****onieważ jedną z tradycji wigilijnych jest puste miejsce przy stole dla "niespodziewanego" gościa i mam takie pytanie, czy gdyby do Was podczas świątecznej kolacji zapukał jakiś bezdomny, śmierdzący menel to wpuściłybyście go ? :D

u mnie nie kontynuuje się tej tradycji nigdy na stole nie było miejsca na pusty talerz, ledwie mieszczą się te pełne

Gość gość
Hipokryci...

Gość gość
dwa lata temu zapukal bezdomny, nie pachnial czystoscia, ale tez nie capil tak by zwalac z nog, mimo to moja mama wpuscila go, zaprowadzila do lazienki, kazala brac prysznic, dala mu jakies nieuzywane ciuchy ojca, usiadl z nami do kolacji (nieco zszokowany, myslal chyba ze dostanie kawalek miesa i troche salatki do sloika a skonczylo sie na poczuciu jak uczniak :P), zjadl dania, wypil kawe, pojad ciasta, mama na droge zapakowala mu czesc z kolacji do sloikow i woreczkow wsadzila w reklamowke i poszedl w swoja strone.

Gość gość
to ładnie z waszej strony :)

Gość gość
nie wpusciłabym...u mnie w domu nie ma tradycji pustego talerzyka

Gość gość z 15 51 39
łądnie czy nie ładnie, mój ojciec jest bardzo otwarta i niezwykle łatwo nawiązującą kontakty osobą, czy wigilia czy zwykły dzień w środku lata, on potrafi sprowadzić do domu byle żula, którego spotkał na piwku w pubie (jak czasami wpada po pracy z kumplami), wszyscy w domu jestesmy już przyzwyczajeni do goszczenia wszelkiego typu ludzi znanych dłuzej niz miesiąc i krócej niż 5 minut ;)