Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambinio123456

Problemy z chłopakiem

Polecane posty

Gość bambinio123456

Mam problem, ostatnio wysyłałam zdjęcia do chłopaka i gdzieś w tej ogromnej masie wysłało się moje "nagie" (wszystko jest zakryte, po prostu widać, że nie mam ubrań) zdjęcie które zrobiłam będąc w poprzednim związku. Nigdy nie było wysłane ale mój chłopak strasznie się rozzłościł. Twierdzi, że zrobiłam je dla tego chłopaka i na pewno je wysłałam. Nie mogę go przekonać, że zdjęcie nie było pokazane nikomu za wyjątkiem niego, a i to był przypadek! Nie wiem co zrobić. Powiedziałam mu, że wysłało się przez przypadek, a zdjęcia nikt inny nie widział ale nie chce mi uwierzyć. Co robić?

Gość gość
Witam ! Bardzo nie ciekawa sytuacja , znając życie i ludzi tę oto sprawę wyjaśniałaś mu w nerwach i napiętej atmosferze (choć oczywiście mogę się mylić) . Spróbuj przedyskutować to wszystko z nim na spokojnie, wiem że to może zabrzmieć jak tania porada żałosnego psychologa ale taka jest prawda, mówisz że nie chce Ci uwierzyć, w takim razie Ci nie ufa, czym jest związek dwójki ludzi bez zaufania ? Wiem że myślę bardzo przyszłościowo, ale sądzę że wyrośliście już z tych częstych młodzieńczych zauroczeń , nie byłoby miło tak co chwila zmieniać partnera... spróbujcie sobie zaufać :) życzę powodzenia