Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dooddodo

Rozmiar ubrań a waga

Polecane posty

Gość dooddodo

Hej, jakie macie rozmiary ubrania i jak to się przekłada na wagę? Zdziwiłam się bo noszę 46 i ważę 85 kg a koleżanka ma podobny wzrost, ten sam rozmiar i waży 95 kg! A co ciekawe ludzie oceniają ją na szczuplejszą ode mnie. Jak waga przekłada się na rozmiary?

Gość gość
ja noszę 48 rozm przy 106 kg.

Gość gość
160/65 rozm 38/40

Gość dooddodo
Zawsze myślałam, że określony rozmiar ma się z określoną wagą i tak sobie po swojemu przeliczałam ile ktoś może ważyć patrząc na rozmiar. Przeliczyłam sobie to tak, że 40-42 to 60-70 kg 42-44 to 70-80 kg 44-46 to 80-90 kg, 46-48 to 90-100 kg a widzę że wy macie inaczej.

Gość kokosanka z loczkami
ja normalnie noszę od 34-38 w zależności od producenta. tzn producent w każdej sieciówce ten sam made in china wiec chyba w zależności od rozmiarówki konkretnej firmy.Dziś właśnie kupiłam hit kurteczkę jeansową taką mega dopasowaną uwaga na metce rozmiar 32 :D ale wypadajak 36

Gość gość
jak ważyłam 86kg(162cm)to miałam rozmiar 44(dół),42(góra), teraz waże 70kg i rozmiary mam podobne, w obwodzie pasa zeszło mi tylko 7cm a bioder 6cm i w udach po 6 cm. tak żę kg sporo a cm nie za wiele. nie mam pojęcia od czego to zależy ale myślałam że zejdzie mi o wiele więcej cm

Gość gość
ta wyzej: moze dlatego ze jestes ttłusta i tak juz zawsze bedzie? :O

Gość gość
dzieki za życzliwe słowa. owszem jestem tłusta i mam nadzieje że nie zawsze będe. jak byś jadła tyle sterydów co ja to też byś była. przez rok na nich przytam 36 kg i napweno nie z obżarstwa. teraz jem 800-1000 kcal dziennie i nie chudnę . od pół roku nie jadłam nic słodkiego , tłustego i kalorycznego, żadcnego chleba makaronu mąki ziemniaków. więc nie oceniaj z góry.

Gość Anka99999
E nie przejmujcie sie tym -- gosciem--- on sie stara wszedzie wciac jak ten smutny korniszonek sam nie moze innym nie da.

Gość gość
zycze wam wesołych swiąt i smacznego jajka :) 🌼

Gość gość
Ja teraz ważę 53 przy 163 cm i noszę 38 czasami 36. Jak ważyłam 70 to nosiłam 42/44.

Gość gość
twoja koleżanka ma inny rodzaj tkanek, pewnie więcej mięśni, a i sam tłuszcz pewnie ma bardziej zbity. szybko przytyłaś, więc pewnie masz taki rozlazły flakowaty tłuszcz, który jest stosunkowo lekki. doprawdy nie ma się czemu dziwić.. sama wazę 5 kg więcej niż rok temu, a jestem szczuplejsza niż wtedy

Gość gość
do: gośc 22:04 Napisz ile i co ćwiczysz

Gość gość
170cm/56kg jestem tancerką także mam sporo mięśni noszę rozmiary 36-38

Gość gość
165 cm, waga-57 kg. Noszę rozmiar 36-38.

Gość dooddodo
A ten miękki tłuszcz jest groźniejszy dla zdrowia od tego zbitego? Mój narzeczony nie chce żebym się odchudzała ale nie chcę zachorować ze swojej winy.

Gość gość
tu bardziej chodzi o to czy masz mięśnie czy tłuszcz:P tłuszcz jest lżejszy, dlatego możesz ważyć mniej i być grubsza od osoby która ma dobrze zbudowaną masę mięśniową:)

Gość gość 5
Wzrost 166 , 60 kg , nosze rozmiar 38, czasem wchodzę w 36/36. A według teorii, podanej gdzieś wyżej , powinna to być 40.

Gość gość
164wzrostu/95kg waga-rozmiar 42 góra i dol(?)żeby nosić 46 musialabym ważyć chyba ze150kg

Gość gość
stary temat, ale jeszcze rozstaw kości się liczy czyli budowa ciała, osoba z szerokimi ramionami czy szeroko rozstawionymi kośćmi miednicy automatycznie będzie nosiła większy rozmiar, podobnie drobna i szczupła kobieta z dużym biustem, w standardowe 34-36 te cycki jej nie wejdą

Gość gość
Jaka bzdura, przy wzroście 164/95 rozmiar 42 !!!

Gość gość
164, 99 kg masakra, rozm. 44

Gość gość
68/175 cm 36-38 w biodrach mam 105 cm

Gość Banderas
Dnia 24.12.2013 o 23:04, Gość gość napisał:

dzieki za życzliwe słowa. owszem jestem tłusta i mam nadzieje że nie zawsze będe. jak byś jadła tyle sterydów co ja to też byś była. przez rok na nich przytam 36 kg i napweno nie z obżarstwa. teraz jem 800-1000 kcal dziennie i nie chudnę . od pół roku nie jadłam nic słodkiego , tłustego i kalorycznego, żadcnego chleba makaronu mąki ziemniaków. więc nie oceniaj z góry.

Ja schudlam Schudłam  choć  miał tabletki od których  się ty je ale chodziłam  na siłownię i sport  ćwiczenia i taniec  przy normalnej diecie schudłam  138 kg razem 

Gość Pozdr
Dnia 24.12.2013 o 23:04, Gość gość napisał:

Gość Goscgoscgosc
Dnia 24.12.2013 o 20:47, Gość gość napisał:

160/65 rozm 38/40

Ja mam 160/70 kg i nosze rozmiar 38