Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia9112

Jestem w ciąży i mam dość mojego narzeczonego

Polecane posty

Gość natalia9112

Jestem z moim narzeczonym 1,5 roku. 4 miesiące temu dowiedziałam się że zostanę mamą i mój świat się zawalił ( chciałam użyć zabezpieczenia ale mój narzeczony twierdził że po tabletkach pozniej nie bedziemy mieć dzieci, że prezerwatywy są "niewygodne" ) więc ryzykowaliśmy niepotrzebnie. Pogodziłam już się z tą myślą i zamierzam wychować to dziecko ale nie w tym tkwi problem. Otóż od jakiegoś czasu stałam się podejrzliwa. Denerwował mnie każdy *******chała, każde jego słowo. Podał mi kiedyś hasło do swojego konta na portalu społecznościowym więc mogłam na bieżąco "śledzić" to co wypisuje i z kim. Aż do dnia gdy zmienił hasło. Znałam sposób jak go odzyskać i dowiedziałam się w wiadomościach że mnie wiele razy oszukał. Gdy byłam u rodziców na weekend, pisał o 22 że idzie spać. Wyczytałam że w tym czasie zaprosił swoich znajomych (w tym dziewczyny) na imprezę. On chce ślubu, bo żyje w przekonaniu że skoro dziecko to i slub. Ale straciłam do niego zaufanie i nie czuję już tego co na początku naszego związku. Co powinnam w takiej sytuacji zrobić ? Z jednej strony przeraża mnie fakt że muszę sama wychować dziecko, a z drugiej.. nie chcę takiego związku.

Gość gość
Zadne z was nie jest gotowe na powazny zwiazeek tym bardziej ze soba