Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bede juz urzadzac wigilii

Ale sie wkurzyłam na ciotke ktora zniszczyla nam wigilie

Polecane posty

W tym roku ja urządzałam wigilie. Zaprosilam tylko najblizsza rodzine. Moich i męża rodziców, rodzeństwo i niestety ciotkę ktora na sw przyjechala do moich rodzicow. Ja mieszkam z mężem i 2 dzieci w domku jednorodzinnym i mamy od roku psa. Szczeniaczka za którym moje dzieci szaleją. Bardzo się nim opiekują i traktujemy go jak członka rodziny. Wszystko byłoby super gdyby nie fakt że ciotka nie lubi psów. Była opryskliwa i ciagle komentowala jaki on obrzydliwy, ze sie placze, ze lize sie po jajkach (przy dzieciach takie teksty). Jemy sobie wigilie i pies grzecznie siedzial pod stolem. Oczywiscie ciotce to przeszkalo. Nagle ciotce cos odwalilo i mocno go kopnela. Pies pisknął. Dzieci oczywiscie w płacz. Ciotka dumna mowi ze kundel sie koncu nauczy a nie siedzi pod stolem.Wywołała sie awantura i oczywiscie cały czar swiat prysł. Jestesmy skłóceni. Nie wiem czy jutro mam isc do rodziców na obiad na którym ciotka tez bedzie?

Gość gość
Idź z psem. Co za głupia sucz z ciotki

Gość gość
Ludzie, którzy nie lubią zwierząt to źli ludzie niestety. Ja bym nie poszła, na twoim miejscu sama bym ją chętnie kopnęła w dupsko i zapytała, czy jej dobrze .

Gość gość
dokladnie, idz z psem, bedze afera :D

No zapomniałam dodac ze zazwyczaj psa wsedzie bierzemy. Do rodziców obowiazkowo i jutro tez bysmy go zabrali. Tylko waham sie czy isc skoro ciotka takie afery robi.

Gość gość
idź z psem i cały czas trzymaj go na kolanach, koniecznie przy stole i Z DALEKA od ciotki. to jest racja, ludzie, którzy nie lubią zwierząt to źli ludzie

Gość gość
id z i a kopnij:D a w razie czego postrasz nekaniem zwierzat

Gość gość
Ją kopnij!

Gość Anka99999
No w koncu idziecie do rodzicow a nie do ciotki to nie jest jej dom wiec sorry macie prawo zwlaszcza ze robiliscie i bedziecie to robic, nie biorac psa umocnicie schemat zlego postepowania ciotki, to cos w rodzaju dziecka ktore jak krzyczy to dostaje,

Gość gość
Ja nie lubię nikogo ze swojej rodziny (oprócz mamy, taty i brata) nie mam więc problemu.

Gość Anka99999
Czesto ludzie wycofuja sie pod naciskiem lub w krepujacej sytuacji, to typowe zachowanie chcac uniknac nieprzyjemnej konfrontacji, psa nalezy wziasc jednak nie puszczac go luzem bo ciotka moze byc dla zwierzaka niemila , a po co, zwierzak niczemu niewinny, ale trzymac go na smyczy pod okiem,

Gość gość
Utopiłabym babsztyla w barszczu!

Gość gość
Idz z psem! Ja bym powiedziała babie, ze jest źle wychowana skoro przychodzi do kogoś i się rządzi. Wy robicie świeta to wasze mieszkanie wiec niech sie dostosuje. Wybacz ale masz strasznie niewychowana ciotke i ja na Twoim miejscu bym zadzwonila do rodzicow, powiedziala jaka jest sytuacja i nie poszla. Zrobcie sobie jakis rodzinny obiad. Po co psuc sobie swieta jakas baba :)

Gość DVDEE
Macie od roku psa SZCZENIACZKA? roczne psy to już nie szczeniaki zdecydowanie

Gość gość
Niektore psy dojrzewaja pozno i w wieku do dwoch lat mozna nazywac je szczeniakami,bo chociaz rosna szybka to zachowuja sie ciagle jak psie dziecko:-). Ciotka to jakas nie wychowana baba co mysli ze swiat musi sie krecic wokol niej.I tu wcale nie chodzi o to ze nie lubi psow ale o to ze u kogos w domu sie zadzi i komentuje zasady w nim panujace. Jutro jedz i wez psa.To twoja ciotka psow nie lubi wiec to jej problem a nie twoj.Wytlumacz dziecia za ciocia nie lubi zwierzat i dlatego sie tak zachowuje ale to jej problem.Psa trzymaj od niej z daleka a na jej komentarze usmiechaj sie poblazliwie jak do chorej umyslowo osoby.I tez tak ja traktujacie.

Gość gość
Piszecie ze ludzie ktorzy nie lubia zwierzat sa zli. Wy lubicie. I pieski i kotki i kroliki, a dzis na talerzach beda zmielone krowki, swinki, kurki. Wczoraj byly rybki

Gość gość
Gdyby to miało miejsce u mnie, "ciocia" byłaby w******* na kopach z domu. Nawet gdyby na dworze było minus 50.

Gość gość
Nie widzę powodu dla którego nie miałabyś urządzać wigilii. W przyszłym roku urządziłbym wigilię tym bardziej z wyraźnym zaznaczeniem KOGO ma nie być.

Gość gość
Ale bym ja z****** od gory do dolu i dala po ryju za mojego psa co za suka az sie w****ilam.Pies jest z regulu gruboskorny trzeba go mocno uderzyc ,zeby zapiszczal.Ile razy moja psinka sie wywali na dworze albo w cos wbiegnie nawet nie zapiszczy a wyglada to dos bolesnie to jak ta suka i gdzie musiala go kopnac

Gość gość
weź psa i pilnuj żeby mu nic nie zrobiła. jak będzie gadać, ze liże jaja to powiedz- "no a ty nie sięgasz" gwarantuję, ze japę zamknie. Takim tekstem zgasiłam już w identycznej sytuacji kogoś

Gość gość
i nie zapraszaj więcej. Powiedz, ze w Twoim domu zwierząt się nie bije i tyle.

Gość gość
25.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość Utopiłabym babsztyla w barszczu! Szkoda barszczu na taką france

Gość gość
jak mozna kopnac psa w wigilie? skad ona jest ta wasza ciotka? z wariatkowa?

Gość gość
Idz z psem i po calosci ja zignoruj. Gdyby mi tak kopnela psa to chyba bym ja wyprosila z domu, no co za czlowiek. Musisz koniecznie isc, bo w innym wypadku bedzie czula satysfakcje, idz w dodatku zadowolona i jakby jej tam w ogole nie bylo.

Gość gość
Ja mozna w wigillie stworzenie maltretowac? :O To prawda jest, ze ludzie, ktorzy zwierzat nie lubia to zli ludzie. Masz wredna ciotke. Poszlabym do rodzicow z psem i ta ciotke kopnela!

Gość gość
9:26 w tym domu zwierzat sie nie bije tylko zjada te zabite

Nie rozumiem w ogole jednego...dlaczego????? ty na to pozwolilas???? dlaczego nie wstalas nie wyprosilas tej kobiety z domu i po prpstu nie zamknelas za nia drzwi. Dalas bardzo zly przyklad dzieciom i wszystkim naokolo. Ta kobieta to zwyczajnie zly czlowiek. Jedenego dnia kopnie malego szczeniaka drugiego dnia wsypie trucizne do zupy dziecku bo tez sie jej cos nie podoba. Jestem Ella - znam takich ludzi doskonale znam swiat . I ty sie jeszcze pytasz czy masz tam isc? To jest sytuacja tragiczna i w ogole nie zrobienie niczego w tej sytuacji to koszmar. ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=ssL9_u-4v7k

W ogole jestem przerazona czasami poziomem Polakow. W USA za takie cos zwyczajnie dzwoini sie na policje. Bicie zwierzat to lamanie prawa.To koszmar ale w ogole tez brak wiedzy - ta sama kobieta zwyczajnie moze cos zrobic dziecku. Ja bym sie obawiala ja zostawiac z kimkolwiek bezbronnym jak ten pies a ty kobieto musisz byc silniejsza - musisz walczyc o prawa tych naokolo siebie i swoje.

Gość gość
Ella ty tez jestes taka hipokrytka pieski cudowne a miesko z MC-DO jeszcze lepsze ?psom krzywdy nie robie ale tez po co ta cala histeria- pies w gipsie lezy czy co?

o czym ty chrzanisz? naprawde czasami nie wiem o czym ludzie do mnie pisza! w jakim gipsie! ten temat jest na temat bezbronnego psa skrzywdzonego przez prawdopodobnie zwykla psychopatke - ja bym ta kobiete trzymala na oku