Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiroshimaa

Czy ktoś miał takie objawy ciąży co ja

Polecane posty

Gość hiroshimaa

Nie wiem czy to ciąża.Pomóżcie. Okres powinnam dostać po sylwestrze a dostałam teraz w niedziele 22.12.2013. Leci ze mnie normalnie,ale wydaje mi się że nawet troche obficiej niż zawsze. Kochałam sie bez zabezpieczenia kilka razy na początku grudnia. Lubie dużo jeść a ostatnio nie mam apetytu,bo często dostaje zgagi co mnie denerwuje.No chyba że to od kawy albo już sama nie wiem. Czasami mnie zemdli,chodze jakaś zmęczona. Nie chce sobie wmawiać ciąży,ale jeśli to ona? Czy ktoś miał podobne objawy? Nigdy nie dostałam wcześniej okresu. Zawsze jest dokładnie co 28 dni.

Gość hiroshimaa
Zapomniałam dodać że prawy jajnik pare razy mnie zabolał

Gość gość
jest okres to co sie martwisz? czasem przychodzi wcześniej. zgaga - dopiero w 6 miesiącu mnie dopadła

Gość hiroshimaa
Z tym że 30% kobiet nawet do 3 mies ciąży ma okres z tego co słyszałam. Pytam czy któraś dostała wcześniej okres kiedy zaszła w ciąże? Ja od ponad 10 lat mam okres co 28 dni jak w zegarku. A zgage przy pierwszej ciąży miałam od samego początku. Ciekawi mnie ta kwestia okresu,bo zgage to moge sobie wytłumaczyć tym że to może po kawie mam.

Gość gość
Wydaję mi się, że okres u niektórych kobiet, mimo, że są w ciąży nie jest jednak obfity, jak u ciebie. Pomyślałaby raczej, że nawet gdyby to była ciąża to już po niej

Gość gość
kobiety które miesiączkują w czasie ciąży mają raczej plamienia niż normalny okres. I raczej jest ich zdecydowanie mniej niż 30 % watpię abyś była w ciąży

Gość gość
no cóż jeżeli tak bardzo nie chcesz brać pod uwagę tego, że to okres...mogłaś poronić...

Gość gość
to nie zadne objawy a okres.smieszne jak sobie mozna wmawiac ciaze

Gość Anka100200
ja osobiście w ciąży jeszcze nie byłam, ale u mnie w rodzinie babcia, mama miały normalny okres przez pierwsze trzy miesiące ciąży i nawet nie podejrzewały ciąży :)