Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

otruta na wigilii u babci

Polecane posty

Gość gość

od trzech godzin chce mi sie wymiotowa mimo ze wzielam lokomotiw , u babci jadlam kolo 17 troche bigosu i nic wiecej...od razu zaczelo mi sie odbojac a teraz jest jeszcze gorzej, dodam ze w lazience u babci smierdzi chlorem babcia go leje chyba codziennie litrami okropienstwo pewnie dala mi zatruty bigos :(

Gość gość
Kurde, to chyba nie chodzi o to,że bigos był zatruty. Ja raz byłam u cioci i tam tez niby bigos, jakaś kiełbaska, jakiś chleb, trochę szynki, ale to było tak podane po babciowemu, ten bigos razem z kiełbasą, a szynka taka jakaś nijaka, ten chleb taki i to masło, takie wszystko mało apetyczne i jak przełkłam cokolwiek z grzeczności to mi było niedobrze.

Gość gość
to byl postny bigos bez miesa, w miare smaczny, nie zjadlam go duzo ale strasznie mnie mdli i do teraz czuje odbicie tym:(

Gość gość
Albo się tego chloru nawdychałaś. Ewentualnie babcia po użyciu wybielacza, nie umyła rąk i tak przygotowała bigos, ale w to wątpię. musiałabyś zapytać kogoś kto też jadł bigos, czy miał sensacje. Jeśli nie to albo chlor, albo wątrobę masz słabą.

Gość gość
Babcia cię po prostu nienawidzi bo odbijają mu męża! Pohamuj sie to nie będzie chloru

Gość gość
ona tak chloruje odkad pamietam, albo wylewala gencjane na palce, to bylo obrzydliwe i jeszcze niosac talerz wkladala palce do zupy, te pogryzione poranione palce pomalowane pigmentem castelaniego do talerza, nigdy nie chcialam jesc jej jedzenia...a dodam,ze babcia z palcami nie wiem co robila, bo prace miala umyslowa a potem emerytura, zawsze naduzywala chemii i myslala,ze ja i ojciec to brudasy, bo wolimy naturalne srodki czyszczace...rodzice juz spia...ja nie wiem jak zasne.. moze watrobe mam slaba kto wie

Gość gość
udalo mi sie zasnac 40 minut po polnocy, do konca chcialo mi sie wymiotowac, ale ze biore leki musialam powstrzymac, zeby nie zwrocic lekow, dzisiaj jest troche lepiej ale na obiad do babki juz nie ide :(

Gość gość
bbigos na wigilie? :o

Gość gość
a co w tym dziwnego mnostwo osob je bigos na wigile

Gość gość
ja jem barszcz z uszkami i karpia :) A bigos to zostawiam na swieta ;)

Gość gość
czyli tradycyjnie jesz,a widzisz moja babcia tak swietnie gotuje,ze jedynie bigos wyglada w miare przyzwoicie i w miare smakuje, inne babcine potrawy odrzucaja mnie gdy czuje ich zapach :( no i ten chlor.

Gość gość
chlor? w czym czujesz chlor?